![]() |
|
Digisport - nejdeDobrý den,jaksi se mi nadaří nahodit digisport - píše mi to, že nemám oprávnění sledovat tento program. skutečnost je taková, že karta je řádně vyměněná (naskočilo i HBO a HBO2), mám dva originál přístroje Humax od DIGI, ale se sprotem mám problém - může mi někdo poradit, kde dělám chybu??? |
kolodej
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Digisport - nejdenejspis ladis madarskou nebo rumunskou verziVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Digisport - nejdeverze cz/sk jde v pohode-------
|
dubs
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
kolodej:Chybu děláš v tom, že místo abys kontaktoval poskytovatele služby, tak to píšeš kdesi na webu do diskuze...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Digisport - nejdeTady ty diskuze o těch šrotech asi hned tak neskončí... Rv :crying:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
Petr TVzal jsi si už pilulku kterou máš brát pravidelně ??? na uklidnění a erekci ??Sestro dejte mu jí... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Digisport - nejde2pat: Víš to, že diskutuješ zcela mimo téma... Téma diskuze - (nevhodné slovo)sport NEJDE!!!, sekce (nevhodné slovo)TVŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
ale no takmám doma skylink a mám doma digiholt digi koupila práva na premiere ligue, tak jsme se odvážil naladit digi - holt nemusíte mne hned napadat za to, že jsem chtěl legálně najít program, který sleduji několik let. No poskytovatel služby "je a není k dispozici"...však víme o čem hovořím... Prostě na té frekvenci to nemohu najít a jaksi mi nikdo nedokáže poradit - no nic.... to technik - nejsi ty rozvibrovanej - s DIGI to není jedoduché a zeptat se na fóru je s nad legitimní - možná stejný problém řeší více jedinců kteří jsou v "bezvědomí" v dané oblasti (což neznamená, že v jiné oblasti jsou na výši).... |
kolodej
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
To kolodejNepropadej panice, je na 12.643 na pozici kde byl dříve tuším Music Box ... ;)SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
RE: Digisport - nejdeZnámý to také nemůže naladit na přijímači Humax - na SS2 i AB IPBox 250 to přitom vyskenuji OK |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
kolodej:No rozhašenej (duševně) budeš asi ty, protože když se nějaké firmě platí za službu, tak jenom naprostý hlupan by problémy neřešil s ní, ale lezl kdesi po webu a cosi tam pindal. Ostatně "inteligence" jedinců mající Gipsy-SAT je všeobecně známá (max. 5. třída ZDŠ, dál to neproleze) :laughing: :laughing: :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
Digisport - nejde /TechnikTKROstatně "inteligence" jedinců mající Gipsy-SAT je všeobecně známá (max. 5. třída ZDŠ, dál to neproleze)1.Na bežne sledovanie pre "obyčajneho človeka", ktory pride večer z prace domov a pozre si TV noviny to uplne stačí, nehovoriac o tom že pri CRT 70 je to sledovatelne... 2.Fora su vlastne aspon podla mna na vymienanie si skusenosti a rad ohladne sat.prijmu...Keby sme sa mali stale hned obracat na poskytovatelov služieb alebo predajcov tak tu vlastne nieje čo riešit, pretože na 70% z tychto otazok odpovie predajca, 20% poskytovatel služby a tych 10% su aj tak zbytočne blaboly...aspon co som pozeral thready na tejto strane bolo tam rozoberane Irdeto cam, Ice karty, Irdeto a dreambox 500HD atd...to su všetko veci ktore maju poskytnut kvalifikovaný predajcovia... Preto ja osobne vleziem len do tej temy ktora ma niečim zaujme, bud by som si mohol odtial ja zobrat nejaku informaciu alebo popripade pomoct, ale slušne a vecne... Ja digiTV mam /okrem ineho ešte Skylink/,a žena si ho nevie vynachvalit..nesmieme zabudnut aj na tu skupinu divakov, pretože ženy a deti tam tvoria určite velke percento a ver tomu že tým na tej kvalite až tak nezaleží.../apropo vzdelanie mam chvalabohu vyššie ako 5 tried ZDŠ/ a preto je pre mna nepochopitelne ako može niekto odsudzovat človeka bez toho aby ho poznal, len na zaklade toho aku platformu si platí..ale o tom,potom... Rv Rv Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Digisport - nejdeKdyž má někdo Gipsy-SAT, tak ať si problémy řeší s poskytovatelem služby, protože od toho má zařízení v užívání a jemu taky platí za službu a není žádný důvod, aby to řešil kdokoliv jiný. Ostatně ani nikdo jiný není oprávněný to řešit, takže celá debata je naprosto o ničem.A pokud jde o tu inteligenci uživatelů Gipsy-SAT, tak vzhledem k tomu jak tato firma přistupuje k zákazníkům a jaké poskytuje služby, si ji může objednat opravdu jenom méně inteligentní jedinec a tragédií je, když se s tím někdo ještě chlubí v diskuzích ;P Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
to technik TKRNevidím důvod proč by se nemohl zeptat proč mu to nejde.Ochotný poradí, ostatní mlčí, v lepším případě.Dále nechápu co má sledování jisté platformy co společné s inteligencí. Spíše mi připadá že Tvé rčení pod čarou je velmi výstižné..... |
JirkaKa
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Digisport - nejdeJe výstižné právě na takové případy jako seš ty :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
to technik TKRNehodlám na Tebe plýtvat síly,je to zbytečné... |
JirkaKa
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
@johndougZ nejakeho dovodu TechnikTKR stale neschytal tropicke ovocie za osocovanie. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
![]() |