![]() |
|
Formát .rec a jeho editace na PCZdravím, uvažuji nad koupi přijímače Topfield SBI 2050, ale docela mě zaskočila jedna věc. Topfieldy nahrávají, co jsem si zjistil, ve formátu .rec a spousta lidí tady na fóru i jinde si stěžuje, že to nelze editovat na PC. Já ale mám a používám pro nahrávky svého DreamSkye program VideoRedo, který kromě "mého" formátu .ts podporuje i formát .rec. Tak kde je problém???? Díky :lookaround: |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCTak už jsem si tu našel nějaké staré příspěvky, že to jde :))) Takže sorry za spam R^ |
petr86
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCNo nejde to tak celkom. Pri instalacii softweru nastavis aky Topfiled mas - no a ani jden z dvocho programov este nema podporu pre SBI 2050. Myslim, ze vo videoredo pri instalacii vyberies ci mas zaujem o upravu nahravok z Topfieldu ale aj tak z tym ani nepohnes - tyka sa to SBI 2050. Aspon mne sa to zatial nepodarilo. |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCOn je v těch souborech rec nějaký rozdíl??? |
petr86
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCA co tohle?? http://www.bitburners.com/articles/how-to-convert-topfield-pvr-rec-files-to-dvd/4474/ |
petr86
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCNo skusal som aj tento softw. ale s SBI to nepohlo :-) |
bobanski
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCMam uz druhy topfield a zadny problem s rec soubory v pc jsem nemel. Jestli muzete, tak upnete nekam nejaky mensi rec soubor z toho "2050" a ja se na to mrknu. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCVideo Redo neumí nahrávku HD v rec. Alespoň moje ne ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
Re: parnicekTak to bych byl fakt rád a vděčný, kdyby jste to zkusil, musel by však někdo nahodit tu nahrávku ... |
petr86
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCto Tondach - jestli mas "sd" verzi videareda, tak ti to samozrejme hd rec soubor nevezme. Stahni si "TV Suite V4 with H.264" soft na hd tv nahravku. Jinak na hd nahravky bych spise doporucil "DVr-studio HD" od Heanleinu (snad jsem to napsal spravne). 30 dnu je plne funkcni, neni tam zadny minutove omezeni jako u TV Suite. |
parnicek
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCto parnicek: ten německý soft (DVR HD) mám,jenomže ten neumožňuje ostříhaný soubor uložit zpátky v rec na HDD. Řeším to (TF SBI 2010) použitím záložek a přeskočení rovnou na začátek filmu. |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE:Formát.rec a jeho editace na PCTak jsem zkusil k TF 7700HSCI externí disk WD Essential 500GB a počase mi sat nahlásil chybu veritifikace a konec.Nedávno jsem někde čet že disk by měl být naformátován v NTFS a přijímač si ho naformátuje na FAT32.Může to býti ten problém?O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Re: bobanskiKdyž tak nahraj nějaký SD program (např. ČT1) tak 1, 2 minuty a nahoď někam na net. Já to taky zkusím přehnat přes VideoRedo apod. Díky moc předem :) |
petr86
![]() |
|
chyba verifikaceme to delalo taky, tak te hadr odpoj a připoj ho k počitač a a tam zadej opravit chyby automaticky,timpadem spatky po připojeni k sat po opet bude slapat a nepřijdeš o nahravku! |
RENNE
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCNo nahral by som nejaku skusobnu nahravku ale sa mi pos....o manualne nahravanie a neviem kde je chyba - zapnem - stopnem a nahravka nikde :-((( Aspon nemam problem s nahravkou lebo ziadnu uz ani neviem ziskat :-) |
bobanski
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCto Tondach - vetsinou si tv nahravku v hd ukladam do m2ts filu a zpatky ji do sat. recieveru nedavam.to Satak1 - muj drivejsi topfield 7710 mel vnitrni disk naformatovany na fat 32, tudiz rozsekaval soubory nahravky zhruba po 1,5 GB i kdyz samozrejme si v nabidce videl cely soubor v celku. To same, kdyz jsem pripoji externi disk, tak "videl" jenom tu cast disku, ktera byla formatovana na fat32. Tudiz si myslim, ze pripojeny disk k tomu tvemu topu musi byt formatovan na fat32. Kdyz k nemu pripojis ntfs disk, tak ho proste nevidi a pochybuji, ze si ho dokaze preformatovat. |
parnicek
![]() |
|
Re: bobanskiA co nahrávání pomocí časovače?? Nějakého kanálu cca 2 minuty... |
petr86
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCNo tak tu je odkaz na link s .rec suborom - ma to cca 40 MB,nahravka ma SD format. http://download.hellshare.sk/sport5-sd.rar/1556219 |
bobanski
![]() |
|
RE: Formát .rec a jeho editace na PCto bobanski - tak bohuzel moje softiky se nechytaji, mediainfo mi neukazuje zadne info o vlozenem videu a audiu v danem souboru. |
parnicek
![]() |
|
formát .recZdravím, taky jsem zkoušel načíst soubory ".rec" nahrané na Topfield SBI 2050, ve VideoReDo a DVR Studio HD 2 (obojí zkušební verze na 15 dní) a přesto,že u ViedoReDo je přímo v nastavení dána možnost číst soubory .rec, tak se nic neděje.Pokud byste někdo měl už lepší zkušenost o spolehlivém programu, který umí soubory přečíst i editovat, dejte vědět - koupím ho. Zatím jsem spíše rozpačitý. Předem díky |
Bohumilll
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |