![]() |
|
Topfield 2050 - stop recordingNevie niekto poradit ako sa zastavuje manualne nahravanie. Ak stlacim cerv. tlacitko - nahravanie sa zacne. Ak sa pocas nahravania pozriem na subory na HDD tak tam nahravany subor je. Ak zastavim nahravanie tlacitkom stop - nahrany subor tam nie je. Cim vlastne sa zastavuje nahravanie ? Pri nahravani cez EPG to je vsetko OK - len to manualne nejako nechapem :-) |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Topfield 2050 - stop recordingkoukni na timeshift |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 385 |
![]() |
|
RE: Topfield 2050 - stop recordingA co tam ? :-)))) |
bobanski
![]() |
|
RE: Topfield 2050 - stop recordingtak návod,jistě jsi ho četl? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 385 |
![]() |
|
RE: Topfield 2050 - stop recordingKdyž se budeš během nahrávání dívat na HDD, tak se tam neuloží !!! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Topfield 2050 - stop recordingNo manual nepise nic o nahravani.Ja len neviem ako zastavit nahravanie - stop, pause.. Pri nahravani vidim nazov suboru na HDD. Ked nahravanie zastavim , ziadny subor tam nie je. |
bobanski
![]() |
|
RE: Topfield 2050 - stop recordingTo nahrávání mi příjde trošku zmatené, někdy se to neuloží s tím manuálním nahráváním...ja používám radši to EPG, kde si člověk vybírá přímo z programů co chce nahrávat. Každopádně pokud někdo napíše způsob jak to udělat tak, aby se to při manuálním nahrávání vždy uložilo nebudu se zlobit. |
mk3vs
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |