![]() |
|
Znova AZBOX HD - erase romZdar, existuje nějaký soft, kterým se dá vymazat celý obsah paměti rom a znova přes něj dohrát loader?Přes Telnet se mi nedaří odstranit složku, která je nějak usazená na tvrdo v paměti a nejde s ní hnout. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Znova AZBOX HD - erase romKterá je to složka? |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Znova AZBOX HD - erase romplugins, je v něm zaseknutý radio a nepomáhá animount -o remount,rw -t ext3 /dev/hda1 /MMP rm -rf /PLUGINS rm -rf /DISK2 rm -rf /MMP sync a následný format area :-/ |
netace
![]() |
|
RE: Znova AZBOX HD - erase romV ROM je jen DISK1. Adresář PLUGINS je v DOM disku (to je ta flash v objímce). Tento adresář jde normálně mazat přes ftp i telnet nebo přes formát area. Pokud to nejde, tak je asi paměť vadná. |
visper
![]() |
|
RE: Znova AZBOX HD - erase romDISK1 jsem skoušel taktéž beze změny, takže box pošlu na reklamaci, ještě co nechápu je, že u tunerů mám označené kondenzátory, jako vadné. To je normální?, že nové stb se prodávají s označenými kondenzátory? |
netace
![]() |
|
RE: Znova AZBOX HD - erase romJe to první případ vadné paměti, nikdy jsem o tom neslyšel. Není drahá, ale radši to reklamuj. Kondíky nevím, možná si v Sharpu (výrobce tuneru) značí křížkem ty dobré ;) |
visper
![]() |
|
RE: Znova AZBOX HD - erase romasi jsem to špatně napsal, ty kondenzátory jsou na hlavní desce hned vedle slotů pro tunery. |
netace
![]() |
|
RE: Znova AZBOX HD - erase romna kolikpak výjde ta nová paměť? |
netace
![]() |
|
RE: Znova AZBOX HD - erase romDej si do googla "Disk on Module". Je tam 256 MB, ten sá dá sehnat asi za 350,-. Můžeš tam ale dát i větší. |
visper
![]() |
|
RE: Znova AZBOX HD - erase romnašel jsemhttp://pc.itek.cz/pevne-disky-dom-moduly-ata/772108-IDE-FLASH-modul-Transcend pokud bych ho koupil a zapojil, jak ho potom nabootuji, abych tam potom spustil systém? Zakladní instrukce jsou uloženy někde jinde, nebo jak? Nějaký loader jsem sice našel, ale chce po mě image x.img |
netace
![]() |
|
RE: Znova AZBOX HD - erase romLoader je uložený v ROM, ta je naprogramovaná z výroby. Tady ten DOM disk se rozdělí sám na 4 části a naformátuje při prvním natažení firmwaru. Dokonce je možno do toho konektoru strčit i klasický IDE hardisk, ale musel bys ho napájet. |
visper
![]() |
|
RE: Znova AZBOX HD - erase romtak to jsem netušil a ani nevěděl :) , to je velmi cená informace :) |
netace
![]() |
|
![]() |