Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

DVB-T Emgeton Vision 3 - scartový

Ahoj,
zajímalo by mě, co si myslíte o DVB-T emgeton vision 3 ? V parametrech bylo všude napsaný, že je citlivý na signál.
V praxi jsemm zjistil, že to není pravda. Navíc z IEC výstupu leze všechno možný snad na všech kanálech ...
Taky se to brzo dostalo na ČERTES, jestli znáte ...

Díky za odpovědi.

aaaTonda
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB-T Emgeton Vision 3 - scartový

To je od něj hezké, že je citlivý na signál.
Některé ženy jsou zase citlivé na poznámky o nedostatcích na svém těle, to je pak mnohem horší, když Ti něco nechtěně ulítne... :)))
To mám z praxe ověřené, ale tuner Emgeton ne, tuhle značku znám jako bídnou v oblasti magnetofových pásků.
Tehdy nás hýčkal BASF. ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Z IEC výstupu může lézt akorát to, co leze do IEC vstupu, takže pokud má někdo signál zahnojený vším možným, tak ať se pak nediví...

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

zkoušel jsem klasickou věc: k tv byla připojena anténa, ano jednalo se jen o síto, takže je tam, kde co. když bylo toto síto připojeno k tv přímo, všechen analog byl vpořádku. když jsem síto odpojil od tv, připojil do emgetonu a účatnickou šnůrou emgeton propojil s tv (v zájmu zachování analogu), tak všechny analogové programy na tv se výrazně shoršily, jako by tam bylo nějaké aktivní rušení. když jsem místo emgetonu zapojil jiný dvb-t (levný sencor 1009), tak bylo vše ok. stejná situace se mně stala ještě u dalších dvou lidí. v tomto případě jsem zas zkoušel emgeton a levnou teslu a opět emgeton hrozně rušil veškerý analog a tesla ne. Přitom teslu beru jako levnou značku rovnající se profesoru. Obě dvě značky jsou ze "zasobovani" ("eva"). a i jejich některé výrobky vypadají naprosto stejně, akorát je tam jinej štítek (např. kuch. váha KV502X, ...).

Připouštím, že by třeba bylo možné, že to, co leze z emgetonu z iec, je zaviněno tím, co leze dovnitř. v tom případě extrémně emgeton tyto jevy zesiluje, jako snad žádný jiný dvb-t. u žádné jiného (cca 10-20 typů různých značek) se mně nestalo, co s emgetonem vždy.

aaaTonda

Tak to rozboč ještě před externím DVB-T tunerem a na Loop-out se vyflákni.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

ano, tak jsem to nakonec zapojil vždy, nic jiného nezbylo. ale i tak se tam dostalo nějaké "rušení", ale to už bylo snesitelné, ale stále horší než loop přes kterýkoli jiný dvb-t, sat či vcr. Je to asi méně povedená řada dvb-t, měl to kaufland a zřejmě odtud to vzápětí měl čertes, jak to lidi vraceli.
toš by mě zajímaly zkušenosti i dalších lidí, co zkoušeli tento dvb-t.

aaaTonda

Je nějaký důvod ten brak kupovat?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

masochismus

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

no to víš, klasický důvod, cena a někdo chce ten scartový, že nikde okolo tv není další bedna. a já je mám taky, páč za chvílu to bude jedno, už budu sledovat jen digitál. a jak jsem psal, je to levný a nikde to nezavazí. mám po baráku koaxem rozvedený sat a vcr. a to nebude nijak propojeno s tím emgetonem, protože tady mně na dvb-t stačí jen kus drátu, takže rušení se pak konat nebude

aaaTonda

masochismus, tak su hold masochista :D , njn, to je dnešní logika, furt kupovat dokola nový levný, když to starý odejde, ale zas má člověk furt novou věc :D . ale jo, ikdyby ten dvb-t vydržel třeba jen 3 roky, tak zas koupím novej levnej no, navíc ten jeden mám v koupelně, tak přece jen kvůli vlhkosti to je schovaný za televizou a do té vlhkosti bych nekupoval nějakej drahej.

aaaTonda

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra