Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Azbox HD Elite + HD

Tak jsem po tří denním pátrání nakonec zvolil (asi) Azbox HD Elite. Mám jen dva dotazy:

1) Skylink ICE předpokládám v tomto přijímači půjde bez problémů?

2) Myslíte si, že půjde HDD WESTERN DIGITAL My Book Essential 500GB?? Má i externí napájení.

Díky

petr86
Registrace: 6/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Azbox HD Elite + HD

Aby ti to tu moc nevychvalili, tak trochu praxe:
Mutlticas - obcas sa sekne (najviac CT1 od HD ale aj ine od SkyLinku)
Newcs-mgcamd - Bud ti budu chodit zapisy na kartu alebo budes nahravat (co evidentne chces). Obe veci naraz nefunguju.
Oscam - riesi sa ale este vraj nefunguju citacky (ale uz su blizko)
Nahrava dobre, ale nahravka sa obcas nespusti ale po nahrati dalsej uz ide pustit aj ta co nesla. Je to malickost - ale naserie kym na to prides.

Pozor niektory novsi sw nesmies dat Slovencinu, lebo box nenastartuje. Naprava je mozna ale neni zase jednoducha ak si uplny amater.

Avizovane nahravanie jedneho programu a sledovanie ineho z rovnakeho TP nefunguje.

Tento prijimac by som nekupoval, kazdy novy sw vobec neriesi stare chyby, ale naopak stale sa kopia nove.

Ja odporucam v poslednej dobe Ip Boxy (sw je doladeny a funguje vsetko).

Billysk
Registrace: 4/2006

A o par prispevkov nizsie mas dalsiu necnost. Chlapik nevie ako vymazat komletne ROM, alebo nie vsetko sa novym sw vymaze a pristroj je potom naozaj DIVNY.

Billysk

No nevím, nevím... od kdy se maže ROM? Read Only Memory je snad od toho aby nešla smazat, ne?

visper
Registrace: 5/2008

marek66

vazne, tak ty kluku lina, skus napsat fw kterej mkv bere v pohode

a ze tlachas nezmysli, je jasne z toho co "dodavas" kdy to nejede... rad bych jako vedel, podle ceho se ma clovek rozhodnout jestli je mkv dobre nebo zle ... tlachas tlachas.. a jak rika jeden dobrej znamej, neser mne voe s blbostma.. ... a ju, mkv NEKRADNI!!!

azbox vlastnim, a ne jeden /krom jineho/ .. a z linuchu je to snad nejhorsi co jsem kdy mnel ...

hold nejsou to moje prachy, je mi to sumak co si dotycnej koupi, ale to ze vyvoj podpory je na starou belu svedci rok i neco zpatky... a kdyz tak skus azbox.de, kde se clovek dozvi co za ... no proc se rozcilovat...

DreamBox byl je a bude NEJ, a pokud si vyvojari neuvedomuji ze aktualne je to kopa sr... tak hold smula pro AzBox, ne pro mne...

mkv.. ty kravo, vzdyt je to na pytel

hw akcelerace .. radsi nezapinet, protoze se muze stat ze te servis nemine

pri instalaci poslednyho sw radsi nenavolit sk lang jinak je clovek v (nevhodné slovo)i (jeste ze speeekujeme/

atd atd... se fakt divim ze nekdo je schopnej vehementne obhajovat neco, co diky neschopnosti vyvojaru je v takovem stavu v jakym to je...

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

billysk

cituji "Avizovane nahravanie jedneho programu a sledovanie ineho z rovnakeho TP nefunguje."

A na toto si přišel jak...? Normálně funkguje, něco máš blbě. A to jak nahrávání, tak i streaming. Tuto základní funkci bych fakt neoželel.
Co se týká MKV, je schopný přehrát cca do 12MBps, problémy jsou pokud je zvuková stopa v DTS, tak to v posledních fw lupká. Pokud je zvuk v DD , tak je v pohodě. Kdo chce i přesto DTS, může použít fw4466.

šibal
Registrace: 8/2009

Treba to niekde zvlast zapnut? Mam tam MultiCAS a fw 0.9.4890. Pri prepnuti sa pyta ci ma prepnut lebo nahravka bude zastavena, alebo tak nejak a nahravka fakt uz nepokracuje.

Billysk
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra