![]() |
|
Slovenské programy na české kartěJak je to s příjmem slovenských programů na kartě Skylink (je už starší - původně T&T). Doteď jsem využíval jen základní nabídky a na zkoušku jsem si na jeden měsíc objednal volitelný balíček TV programů Multi Plus.Aktivace byla prakticky okamžitá, ale přestaly mi jít slovenské programy, které doteď normálně šly (Markiza, Doma, Joj, JojPlus). Mám to nechat čekat, až proběhne nějaký ten zápis na kartu, nebo je definitivně konec? |
Krutibrk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Slovenské programy na české kartěUž to zas jde. Planý poplach. |
Krutibrk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE:No já bych to zase jako planý poplach neviděl,myslím že se tu názorně začíná nenápadně vybarvovat staré české přísloví/když ptáčka chytají pěkně mu zpívají/Kopil jsem si rovněž nedávno Skylink kartu ICE a tam je v letáčku pod základním standartním balíčkem /tzv. bez dalších poplatků uvedeno že TV pořady ozn. hvězdičkou jsou určeny pouze pro slovensko a to jsou právě tvé popisované kanály i když zatím jdou kdoví jak bude ???? V tom případě bych to ovšem viděl jako super lumpárnu poněvadž už tak člověk platí za kanály na které si stejně už všichni platíme koncesionářský poplatek nebýt toho nedostaneš autorizaci pro aktivování karty takže by mě zajímalo za co ty 2000,- se dávají,na DVB-T jsou totiž jen mimochodem také a bez poplatků,vzor by si měl vzít provozovatel Skylinku např. od němců tam se za tyto a ještě spousta dalších vůbec nic neplatí,jsou bez karty volně FTA chytatelné,a v žádném případě nejsou tyto /základní/standartní kanály zdarma u příjmu ze satelitu jak uvádí provozovatel.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
![]() |