Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

mimo mísu...

zdravím,
prosim vas nevite nekdo jestli jde pres proxy zmenit IP adresa ci nejaky zpusob jak se pres nejaky server (tretí strana) prihlasit na stranky aby nebyla videt moje IP adresa či byla jina?
dík

tompr
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

anonymizér

tak třeba http://proxy.chytnito.cz/

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

RE: mimo mísu...

o diky super
fakt dik hodne jsi mi pomohl a nečekla jsem že to bude takhle rychle
jeste se zeptam to jsem pokazde pod jinou IP adresou nebo pod tou jejich pokazde stejnou

tompr

nejlepsi je verejna sit Tor (software Vidalia). neni to tak trivialni jako napsat do prohlizece proxy adresu, ale urcite se vyplati si precist nejaky navody. neni to ani slozity

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

nebo muzu zjistit pod jakou IP adresou jsem momentalne prihlaseny?

tompr

zalezi na providerovi. u vetsiny mas urcite nejspis dynamicky pridelovanou IP. za statickou se plati navic.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

v tuto chvíli mám pevnou neveřejnou IP adresu,
tj. většina lidí sítě se skrývá za jednou veřejnou IP adresou

tompr

no, to je jedno. proste je to neverejna IP. to pro funkcnost podobnejch metod neni podstatny

vortimond

tompr

Zajímavé poprvé odpovídáš jako žena(o diky super
fakt dik hodne jsi mi pomohl a nečekla jsem že to bude takhle rychle
jeste se zeptam to jsem pokazde pod jinou IP adresou nebo pod tou jejich pokazde stejnou
Registrován: 01/2006, Autor: tompr),podruhé jako muž (nebo muzu zjistit pod jakou IP adresou jsem momentalne prihlaseny?
,divné.....

habanero
Registrace: 6/2008

to byl asi překlep. ještě k tý síti Tor, co umožňuje za výhody (krom toho že je vysoce anonymní): můžeš si zvolit výstupní bod z tý sítě. takže si můžeš zvolit třeba americkou IP adresu a sledovat seriály na fox.com coz jinak nejde
http://img833.imageshack.us/img833/7080/fringe.png

vortimond

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra