![]() |
|
Digi partnerProsím o radu mám digi singl přes rok a chtěl bych jejich službu partner stáčí najít dealera nebo přes tu jejich rychlou linku? A ješte dotaz je to dvoutunerák nebo dají druhý přímač? Díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
Re:No myslím, že to nebude tak jednoduché. Ano, oficiálně stačí zavolat na jejich linku, ale např. v mém případě jsem to udělal již první týden v červenci 2009 !!! Přidělili mi pořadové číslo pro partnera a prý cca do 8 týdnů. No uběhl rok a dva měsíce a několikrát jsem to urgoval - a bez výsledku. Přijímačů je prý málo. Naposledy jsem se ptal v pátek-a bylo mi řečeno, že mají teď po vypnutí pirátského příjmu tolik nových zájemců, že přednostně vybavují je a přijímače jen tak nebudou...tak nevím nevím kdy se dočkáš.... |
erkis
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Digi partnerKamarád vracel Digi TV až v Brně v centrální skladu.Nikde jeho komplet nechtěli vzít zpět.Prý tam přijímačů tolik na jednom místě neviděl.A pak že nejsou. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Digi partnerpresne ako hovori Baron. ja som tiez rusil pred cca 3 mesiacmi digi a zenska co to odomna preberala hodila prijmac na obrovsku kopu ku ostatnym. a to hodila myslim doslovne hodila.motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Digi partnerV pátek jsem přišel do prodejny El-axis v UH , že chci partner box. Dali mi ho na počkání. Samoinstalace. Pak ještě v pondělí volal nějaký jejich technik, že prej kdy mi to můžou přijet namontovat. Asi dostali teprve echo z ústředí a zapoměli, že už to mám. Takže zřejmě je přímačů dost. Dostal jsem Humax 2 ve velmi slušném stavu s úplně novým DO. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE: Digi partnerNevíte kde je nějaká prodejna v okolí Tišnovska kde mě dají taky druhej příjmač? Jinak taky od Digi čekám už dlouho a do UH se mě nechce :) DíkVU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
![]() |