![]() |
|
Ahoj jdou všechny programi na UPC z Thoru?Nejdou mě slovenské a čt1 některé další. |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
RE: Ahoj jdou všechny programi na UPC z Thoru?jedou čt aji slovacinepiju vodu protože je vní spousta bacilu
|
Ja127
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Ahoj jdou všechny programi na UPC z Thoru?idú všetky |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
programyprogramy se píše s tvrdým y |
mak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
jde jich vícjde jich víc než z astry |
ludekd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
jde jich víc ?Já mám tedy naprosto odlišnou zkušenost,kolega měl Digi tv nejdříve ofiko potom neofiko,po velké tmě jsme hledali cestu co dál,nechtěl přetáčet parabolu,tak jsem mu zatím koupil na Aukru do listopadu předplacenou kartu s rodinou.Do minulého týdne vše ok,byl spokojen jak s kvalitou tak s nabídkou programů,najednou z ničeho nic jde pouze ta basic abídka,žádná hudba,žádný sport.Tak jsem se rozhodl zavolat na tu jejich klientskou linku,nejdříve jsem se mu to snažil normálně vysvětlit,pak mě řekl že na předplacené karty nemá žádné instrukce,pak se odešel na 10 minut poradit,když se vrátil tak se mě začal ptát jestlijsem na správné družici,jestli mám správně naladěno,že to může být i tím že nemám jejich přijímač,tak jsem ho poslal do(nevhodné slovo).O UPC nechci už nic slyšet :bomb: Rv Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
![]() |