![]() |
|
Sport1 HDBude niekedy? |
rastol
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Sport1 HDa je vôbec v cz/sk?🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Sport1 HDon asi mysli tu byvalu DSF ci? |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Sport1 HDMyslím ten čo je na skylinku, v českom znení. Lebo tá kvalita je na nič. Pozeral hd a sd to je strašný rozdiel |
rastol
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Sport1 HDse těším na US Open (na eurosportu v nativ)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sport1 HDa k čemu by tak český sport 1 HD asi byl, když tam nic pořádného nedávají, tak jako na české nova sport HDDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Sport1 HDked to ludia zaplatia tak bude aj HD, kolko ma SL HD predplatitelov ??? |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Sport1 HD2mjamriska: Však on by se někdo (tak jako v jiných civilizovaných zemích) našel... Ale Tobě (jak tady všichni víme) ještě dlouho vystačí digi se svou báječnou 4:3 mazanicí...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Sport1 HDja pozriem telku max 1-2 hod denne a preto mi zatial staci DIGI a CRT 72 cm, ked bude dostatok stanic vysielat v HD a za rozumnu cenu, tak si kupim plazmu a budem pozerat HD. PetrT vies mi napisat kolko predplatitelov ma HD balik v SR a CR ? a povedzme si preco je ich tak malo, pretoze je tam malo stanic za dost vela penazi aspon podla mna a asi aj podla inych, ked ich nie je 600 000 ako predpaltitelov digi |
mjamriska
![]() |
|
RE: Sport1 HDJeště se nenaučíly ani vysílání v SD a ty už chceš HD RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Sport1 HDSamy idu proti sebe. Teraz ak ma (vymyslam si hodnoty) Skylink HD napr. 1.000 platiacich zakaznikov za 12,50, tak maju za to: 12.500Eur. Ale ak by dali HD za 5Eur, tak by mali 20.000 zakaznikov a zarobili by 100.000 Eur a mali aj pocty na to aby mohli HD rozvyjat a postupne by to raslo. Lenze na to este neprisli. DigiTV na to prislo ako prve. Balik za 9Eur a hla ako sa rozrastli za aku kratku dobu. Urcite zarabaju viac Skylink, ktory pyta vela, potom ma malo ludi a malo zarobia a potom nepridavaju HD lebo sa vraj neoplati. Je to zacarovany kruh, ktory si sami vytvorili a teraz preslapuju na mieste. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Sport1 HDja nehovorim, ze digi musi vysielat v HD, kludne si predplatim aj v SL HD (mam 2 SL karty), len momentalne urcite nie, za tolko penazi - par programov |
mjamriska
![]() |
|
@ Billyskpresne o tomto som si pisal s riaditelom UPC pred cca 8 rokmi, vymenili sme si par emailov ja som mu tvrdil to co pises ty a on mi tvrdil, ze cena je tak nastavena a nevedel resp. nechcel pochopit ze za menej penazi by mali viac predplatitelov a vacsi zisk, skoda ze na slovensku razime takuto politiku podnikania a neberieme si priklad od poliakov |
mjamriska
![]() |
|
...no zasnem co tu dvaja pani predvadzaju... Billysk a mjamriskatoto by moji mili platilo, keby napriklad UPC nielen distribuovalalo urcity kanal, ale podielalo by sa aj na jeho vyrobe, respektive by prava poskytovalo dalej .. inak sa do toho vsunie x-parametrov, ktore ovplyvnuju cenu... netvrdim, cim viac predplatitelov ta cena nemoze byt nizsia, ale urcite nie typu rozdielu 7EUR .. nesnivajte chlapci nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
...a uz vobec napriklad SkyLink resp CsLink v porovnani s UPC, Digi, T-comMagio to maju o nieco tazsie...kym U,D,T viazanost 2 roky, Sky ma istotu daneho klienta len na 1 mesiac /minimalne/ x-dalsich mesiacov si dotycny nemusi abonovat nic, cize v jednom mesiaci moze byt abonentov 10 a dalsich 23mesiacov 1.... atd atd... ale z pozicie abonenta mi to moje byt suma-fuk ja chcem co najnizsiu cenu za dany balicek... pochopitelne nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Sport1 HDviem, ze je to trochu ine, distributor plati "majitelovi" kanala za kazdeho abonenta urcitu sumu, ale to bolo mozno myslene aj na "majitelov" HD kanalov ako ziskat viac penazi, ta cena sa musi prisposobovat kupischopnosti obyvatelstva coho je prave digi vzorovym prikladom |
mjamriska
![]() |
|
![]() |