![]() |
|
KAON 660 + Cryptoworks CAMzdravím, na nete sa občasne vyskytuje sada prijímača KAON KSC 660 + CAM modulu IRDETE Cryptoworkd okolo 1250 korun. Večšinou sa jedná o obchody, ktoré sa priamo nezaoberajú satelitnou technikou a dostupnosť je otázna. Máte niekto zakúpenú túto sadu alebo je to fejk. Kombinácia FTA prijímača s 2 CI slotmy a originálneho licencovaného modulu CRYPTOWORKS IRDETO ZA 1250,- CZ sa mi totiž zdá bezkonkurenčne najlepšia |
ebpl7
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: KAON 660 + Cryptoworks CAMno je to hodně podezřelý a navíc model s tímto označením má přímo licencovanou čtečku cw :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: KAON 660 + Cryptoworks CAMNeber to ! Znám, vím o co jde, vyzkoušeno. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: KAON 660 + Cryptoworks CAMmašinu poznám asi zo 4 kusy som nahádzal na sky link pred pár rokmi, čítačka ide bez problémov, príjmač o.k, zatím žiadna reklamačka, len ten malý problémik s prepínaním alebo prácov s dialkovým.Ked ťukneš tak ti na mašinke ide oči vypáliť svetielko veľké asi ako 2-eurovka. :laughing:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: KAON 660 + Cryptoworks CAMDnes mě sousedi (důchodci) požádali abych jim naladil Prima Love. Mají KAON K660. Návod k tomu nemaj. Dal jsem prohledat satelit, naladil se mimo jiné i Prima Love asi na pozici 280 v seznamu progrmů. Chtěl jsem jim ho přesunout na pozici 18 jak si přáli, ale za boha jsem nepochopil jak to udělat. Ten Kaon má spousty favoritních skupin, ale chytit řádek s kanálem a přesunout ho v seznamu na jiné místo se mi nepovedlo.Nevíte někdo jak na to? |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
![]() |