![]() |
|
Merací prístrojPoradíte mi prosím merací pristroj na nastavenie satelitov za rozumnú cenu pre profesionálnu montáž na základe Vašich skúseností? Ďakujem |
Marco40
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: Merací prístrojširokou škálu měřících přístrojů nelezneš zde:http://www.roverinstruments.com/uk/strumenti/catalogo_scheda.asp?id_cat=25&id_articolo=DIGICUBE On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Vyvíjet něco originálního......http://www.ikusi.es/public/ctrl_index.php?accion=actualidad&pag=1&idNoticia=209Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
Video zdehttp://www.youtube.com/watch?v=WLfAk6ScX0o&feature=relatedNehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
RE: Merací prístrojzdá se mi to, nebo je to klon Rovera? :D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
mirasatZa kolik se dá pořídit ten klon netušíš?Právě se chystám pořídit nový měřák.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Merací prístrojDraci, teď jsem si objednal DreamSky TSF-40 combo DVB-S/T....myslím, že to nebude špatná volba...DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Merací prístrojDraku, to není měřák ;) |
davidkriz
![]() |
|
RE: Merací prístrojPřesně jak píše david DreamSky TSF-40 to není profi měřák!Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
@satmamZagoogluj. Možná budeš muset objednat ze zahraničí.Rover stojí 70kilo. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
RE: Merací prístrojJa skor odporucam PROMAX. PROMAX EXPLORER robia v roznych option a aj cena je potom rozna. Je na to dobra aj SW podpora. Ja mam skusenost s EXPLOREROM II+ a je to velmi dobre. |
Johny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Merací prístrojPromax Explorer II+,explorer HD,nebo pokud chceš být o krok vpředu,tak:http://www.promaxelectronics.com/deu/products/fichaprod.asp?product=TVExplorerHDp :))) (to bude zase keců) ;P |
Promax
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Merací prístrojjá mám kec jen jeden.... ty cenyyyy... :crying: :crying: :crying: |
davidkriz
![]() |
|
mirasatKdyž je Rover za 70 tak bych čekal že ten IKUSI DSA-800 TOUCH bude levnější ale našel jsem za 3500,-dolaru tak to už je lepší si pořídit Rover.Ach ta cena.. :(( Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
RE: Merací prístrojVše co je kvalitní a dále slouží k výdělku,tak je a bude bohužel drahé.Pokud je ale takový měřák každý den v akci,tak to není drahé.Nesmíš ovšem nastavit např. parabolu za 50Kč.Mám schovaný ještě ceník z r.1988/99 kde např.nastavení azimutu/elevace do dvou metrů nad zemí bylo za 120Kč.To bylo peněz....... :laughing: |
Promax
![]() |
|
promaxo ničem z toho nepolemizuju ;) se nedá než souhlasit... jen prostě "je to drahé" :)Parabola za 50Kč je nesmysl, to dělají jen patlalové co nemusí brát zodpovědnost za nic... |
davidkriz
![]() |
|
RE: Merací prístrojJo jenže já dělám tak zhruba 4x do měsíce mne nečeká fronta lidí za dveřma mít ho dnes a deně v provozu není co řešit ale pro občasné nastavení nejlépe nějakému známému tak to je zkrátka luxus.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
satmanV tom případě je to drahé a doporučil bych zkusit sehnat nějakou ojetinu. :))) |
Promax
![]() |
|
RE: Merací prístrojjestli chcete nejakou ojetinu na obcasne nastavovani, pak nabizim Satlooka za 5 tisic. Chce to novy akumulator/cca tisicovka/ a muzete pracovat se slusnym strojkem. Mam na mysli bezne instalace multifeedu, motory atd.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |