Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

echolite 790 a skylink

Zdravim.Mam prijimac echolite 790 a nejdu mi na nom kodovane programy(stv1,markiza a pod)je v nom karta Skylink.Neviem ci prijimac bol prepalovany.Vedel by mi nieto poradit co s tym.Ci je tam nutne prepalit soft.
dakujem

mirec0001
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: echolite 790 a skylink

Musíš zistiť,aký tam máš soft, ak je originál, treba dať patch soft, ktorý berie všetky karty, vrátane cryptoworks. Všetko aj so softami nájdeš na www.np-ulc.net v sekcii receiver a potom Echolite DSB 790.Na neoriginálnom softe chodia aj v pohode zápisy na kartu.

vw1
Registrace: 1/2006

Tá stránka www.np-ulc.net mi nefunguje.

haga
Registrace: 7/2006

Mne ta stranka ide,lenze neviem tam najst echolite 790,iba 791 a su tam len vseobecne informacie,neviem tam najst verziu softwaru aka ma byt v prijimaci.Podla toho co som googloval tak mal by tento prijimac dekodovat aj cryptoworks.Ked vlozim don kartu tak napise ze cryptovorks OK a potom v menu vidim aj cislo karty.Este som sa docital ze mam naladit nejaku volnu stanicu a potom prepnut na kodovanu a nechat tak aspon 20 minut,lenze momentalne neviem to odskusat,lebo mam prijimac na chalupe.
ak mal niekto podobny problem s tymto prijimacom a rozchodil ho nech mi napise.dakujem

mirec0001
Registrace: 8/2010

tak skús www.enterplus.sk, tam je všetko, soft, návod, loader...

vw1

Prijímač mám a berie mi T+T kartu,ako aj Skylink, aj Gital, bez problémov. Zápis príde za pár sekúnd.

vw1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra