![]() |
|
Test DVB-T ZlínOd pátku do neděle bude probíhat testování zlínského vysílače na kanále 33. |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: Test DVB-T ZlínNo už aby to tady bylo! |
Dave
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Test DVB-T Zlínzdroj???jediné co se bude dít, že bude výluka zítra kvuli převedení vysílání zpět do hlavních antén. Jestli rovnou spustí i v pátek digitál nebo ne, to je otázka, ale není k tomu důvod. Termín je 31.8. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Test DVB-T ZlínJe to informace od zdroje. Časy neznám, ale datum zkušebního provozu je 27. - 29.8.2010. Důvodů ke třem dnům testování je několik, a ne ten "aby to lidem jelo už o čtyři dny dřív". On tam taky během toho testu nemusí běžet zrovna multiplex... |
Louskacek
![]() |
|
@Louskacekdíky za info! Vyzkoušíme... :-) R^_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
RE: Test DVB-T Zlín...teda, možná tam během testů pojede i multiplex, co já vím? Já se jen dozvěděl, že to bude (možná s výlukama) od pátku do neděle v provozu na plný výkon, tak vám to píšu, ať jste informovaní. ;) |
Louskacek
![]() |
|
RE: Test DVB-T ZlínNení zač, taky budu zkoušet... ;) |
Louskacek
![]() |
|
@Louskacekvyzkoušíme,uvidíme! :))) Nedělej si z toho hlavu.Možná tam bude jen "black screen" a pojede pouze test výkonu..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
RE: Test DVB-T Zlínnebo nic :) "od zdroje" může být cokoli ;)ono, když se to zítra přepojí tak si pak můžou hrát co chtějí, to asi nemá smysl nějak řešit, protože to není nic jiného než zkoušení... hodnotu má až řádné spuštění v termínu... |
davidkriz
![]() |
|
příjem dvbtdá se chytnout na anténu se kterou chytám doposud analog. signál, bydlím v paneláku. dikec.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
satmanapokud bydlíš v paneláku a tam máte ještě puvodní společnou antenu s kterou nikdo nic nedělal tak na 100% ti nepujde nic.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
re:satmanaAle pokud využíváš svojí vlastní tak pak by ti to mělo chodit.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Test DVB-T Zlína jaká anténa se používá na dvbt, dikecDigi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: Test DVB-T Zlín...vhodná anténa |
davidkriz
![]() |
|
DAVIDKRIZmoc jsi mi pomohl vidím že idioti nevymřeli místo toho idiota jsem tam měl napsané něco jiného ale raději jsem to zmazal :)))Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: Test DVB-T Zlínasi mluvíš o sobě :D |
davidkriz
![]() |
|
Louskacektak ses dočkal, jede to :-)což neznamená, že to ještě nevypnou... viz Kojál loni. |
davidkriz
![]() |
|
![]() |