Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Info mail od Skylink

Tohle mi přišlo od skyliku abych si prodloužil balíček multi

Od: skylink@skylink.cz
Předmět: Info mail od Skylink CZ
Datum: 21.8.2010 05:03:33
----------------------------------------
Vážený zákazníku, uživateli služeb Skylink,
dovolujeme si Vás upozornit, že aktivace
služby "SK-MULTI 12Mes"
na vaší kartě č. "xxxxxxxxxxxx"
končí dne "28.08.2010" .
Pokud jste již předplatné na další období uhradili, považujte připomínku za
bezpředmětnou.
Předplatné na další období můžete uhradit několika možnými způsoby platby.
Návod na úhradu předplatného naleznete v ceníku na www.skylink.cz nebo
www.skylink.sk .
Předplacené programy aktivujeme druhý pracovní den po připsání vaší platby na
účet Skylinku.
Kontrolu aktivace proveďte v aplikaci na https://registrace.skylink.cz .
V případě dotazů navštivte www.skylink.cz nebo www.skylink.sk (sekce Novinky),
případně nás kontaktujte.
Děkujeme, že používáte naše služby.

Zákaznický servis, Skylink
volání z ČR 595 694 310
volání z SR 02/49 220 354
skylink@skylink.cz ; skylink@skylink.sk

Toto jsem jim odpověděl

Rád bych si předplatil zase SK-MULTI na 12Mes, ale bohužel nemáte v nabídce jediný program, který by vysílal přímé přenosy z anglické ligy, německé ligy, italské ligy a slovenské ligy, a kvůli jedinému programu který mně zajímá (MGM) se to rozhodně nevyplatí, bohužel jsem byl nucen investovat peníze do vaší konkurence a ne do skylink, s pozdravem xxxxxx

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Info mail od Skylink

Ano, to je jediný způsob, jak s tím trošku pohnout....

polulin
Registrace: 10/2007

to fpsfps

a vies mi povedat ze co ma skylink s premier ligou? to ze teba zaujima iba mgm je tvoj problem :ogre:

tomko
Registrace: 1/2006

Jak by s tím asi Skylink pohnul, když jenom distribuuje programy? To je snad věcí těch samotných TV stanic, aby si patřičný obsah zajistily, ne?

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

...a prejdeme vsetci k ciganskej TV. Posledny nech zhasne...

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

To je strašně mrzí když za den prodají 20 000 karet.

Ale napsal jsi jim to hezky předplatitelu balíčku multi / hd je minimum a asi o ně ani nestojí.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

pro satmam

prodat karet můžou 20 000, ale to je jednorázové a určitě drtivá většina z nich bude mít jenom základ, kdežto když všichni skončí z multi a karty ze základem si už nebude mít kdo koupit, tak budou za pár let bez peněz, jediné na čem budou v následujících letech vydělávat je multi a ostatní bonusové programy

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps

pro tomko

to není jenom o PL ale i o ostatních ligách

fpsfps

mna nastastie zaujimaju dokumenty a nie futbal, tak mi skylink maximalne vyhovuje :8)

backi
Registrace: 12/2007

Pohnout s tím může zcela jednoduše, a to tím, že začne konečně něco dělat a postará se alespoň o náhradu v podobě Eurosportu 2 HD, kterou žádají zákazníci. Nestane li se tak, peníze uvidí konkurence a tím nemyslím CSlink, který má pro fotbalové příznice smysl jen v případě Sportu2, bohužel však v otřesném formátu. Nechtějí naše peníze, dostane je holt zahraniční provider, jukněte na satsklep nebo ty opakující se otázky na DigiSport. Nejste spokojeni, tak předplatné zrušte, neobnovujte a koukněte za naše hranice. Dneska to už, bohudík lze, stačí jen chtít.

polulin

Aby jste se z tý mičudy nepotento.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

fpsfps

Čau chlape,ale to by nás muselo byť viac a aj tak by to nepomohlo.Ale mne zasa odpísali,že intenzívne rokujú na jesenných novinkách - nechceli prezradiť aké a ešte,že vraj ohľadom jedného HD kanálu,že by nakoniec ESP.2 NEE zmakol a zľavil z ceny?Uvidíme :-/ Len ma zaujíma kam to chcú nacpať keď stále nemajú ešte prenajatý nový tranďák.Jedine zmenou FEC ako sa nedávno spomínalo.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@fpsfps

nechápem ako bežny inteligentny človek može byť závislý na 22 (nevhodné slovo)och naháńajúcich sa za kusom kravskej kože !!

arioner
Registrace: 8/2010

TRAVEL HD coskoro

Niekto tu pisal ze by sa mal objavit prave TRAVEL HD no uvidime.Podla mna bol by to dobry program a za vymenu od HOLANDANOV zobrat MTVN HD.Tak to by bola parada.Len som zvedavy kedy to bude ci od 1.9.alebo az 1.10.Robia z toho take tajomstvo ze je to az na SMIECH...

ferdo67
Registrace: 9/2009

Osobne si myslím,že to bude cca o mesiac,možno trošku neskôr,uvidíme.Neblbni Travel HD k čomu by to bolo?Na 90% sa vie,že Skylink bude od CSLinku preberať Sport 2 a ostatné teda netuším.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

kostik123

Mozno by to mohol byt SPEKTRUM HD a v Cestine...

ferdo67
Registrace: 9/2009

Taky jsem se dotazoval jak to bude CAM zdali se vyhodí tv nebo jen vyměný modul . Je to dobrý TV zůstane.

Vážený zákazníku,
na základě Vašeho dotazu:
Prosím mám dotaz k televizi TX-L32V10E s vestaveným satelitem s kartou na Skylink .
Vám zasíláme odpověď:
Vážený pane,

zatím nejsou ověřené informace, mělo by tento problém být řešen pomocí
nového CAM, ale jelikož ještě není dostupný pro testování nejsme schopni se
za tuto informaci zaručit. Až budeme mít tento produkt k testu, budeme Vás
informovat pomocí našich web stránek o výsledku.
Děkujeme a přejeme Vám hezký zbytek dne.
Zákaznická podpora Panasonic
Thank you very much.
Best Regards,
customer support

standa111
Registrace: 11/2009

pro fpsfps
Zde je vyjádřený Skylinku o kartách kolik lidí má SD a HD zaplaceno na začátku roku 2010 mám ještě i grafi ale ty jsem nejdou dát.Mohu ti to poslat celý .

Graf č. 7 - Placená a neplacená nabídka platformy

Další graf číslo 7 ukazuje, kolika zákazníkům postačuje neplacená nabídka a kolik klientů si objedná balíček s placenými programy v sezóně a mimo ní. Z grafu vyplývá, že cca 130 až 140 tisíc klientů si objednává placenou televizi bez rozdílu ročního období. Další klienti mají přístup k placeným programů na základě promo akce. Až 820 tisícům klientům Skylinku postačí neplacená nabídka provozovatele.

Graf č. 8 - Prodej karet Skylink a Skylink HD

Obě karty Skylink a Skylink HD jsou rovnocenné. Ta s "HD" navíc obsahuje předplacené období na placené kanály ve vysokém rozlišení. Ukazuje se, že zájem o tyto karty roste pomalu a lidi o HD nemají zájem . Ve třetím kvartále 2009 si tuto kartu pořídilo jen 7 procent klientů a v prvním kvartále 2010 si koupilo na olympiádu jen 24 % diváků a v druhém kvartále 2010 to zase klesá .Záleží zdali je sezóna nebo ne . Přes léto lidi HD a balíčky placený nechtějí a v zimě jich zase pár břibyde.

standa111

Stando bež už do pr.de.le s tyma tvojíma grafama.To budeš dávat do každého vlákna.Mě vůbec nezajímá kolik lidí si to předplácí.I kdybych se na to díval sám.Že tě to pořád baví se tady ztrapňovat a pomlouvat.Zapni si toho paňáca,rumunské čtverečky a neotravuj diskutující :laughing:

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

pro standa111

pošli mi to na fps@seznam.cz

fpsfps

fpsfps: Tak to už asi nerozdejchají... Tos jim to tedy natřel... A za ušetřený peníz každý měsíc dopřej 6x kávu, 8 litrů benzínu nebo několik provolaných minut v mobilní síti... ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT

pro Antoš
mě nezajímají zase tvoje názory a pokud se ti to nelíbí tak to nečti nikdo ti to nenutí a nejsi tu sám pa pá.

standa111

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra