![]() |
|
Tel.kabel a konektror RJ11Zítra si jdu pro Hyundai DualBox, a měl bych dva dotazy...kleště na krimpování mám, jen mně zajímá, jak se zapojují konektory Rj11??...myslím to tak, jak je kabel, zda je přímý nebo nějak křížený??A do druhé tv jde koaxiální kabel, tak by mně zajímalo, z kterého výstupu na přijímači?? RF in, out?? díky za odpovědSmile)) |
sanond
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Tel.kabel a konektror RJ11To už se ani neprovádí montáže a jenom se to rozdává jak housky na krámu? Inu balkán, co čekat :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Tel.kabel a konektror RJ11Montáž si dělám sám, ale s digi jsem nikdy nedělal, tak toto nevím |
sanond
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Tel.kabel a konektror RJ11RJ-11 se k tzv. Myšce u Digi zapojuje běžným způsobem, žádné křížení se neprovádí. Ale pozor na délku kabelu. Měl jsem na montáži problém již ze 17 metry. Dioda svítila, ale ovládat programy už nešly. Sice to byla vyjímka, ale i tak. Potom se to řeší UTP kabelem, u něj je to bez problému. Druhou TV zapojíš RF-Out. |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Tel.kabel a konektror RJ11Naprostej souhlas zrovinka jsem to rozebíral z kolegou že nejlepší zákazníci jsou převážně rusáci ti jsou zvyklí z domova že dostaly kabel konektory a zrob si sám.A nejhorší zákazníci jsou japončíci.To samo sebou už zase neplatí u větnamcu ti jsou taky jedni z lepších. :)))Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Tel.kabel a konektror RJ11a já si postavím sám dualbox !!! a nebo začnu se singlem? no ještě se rozhodnu. A karty si taktéž navrhnu a sestrojím sám. Jenom potřebuju číslo účtu na DigiTv abych jim tam mohl posílat měsíční poplatky. Děkuju, to je všechno na co sem se chtěl zeptat.Parabolu jsem již vyklepal s deklu od popelnice. nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
![]() |