Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

S TV fotbalem je to u nás špatné

Stanice (provozovatelé pay-TV) sice koupí za velké peníze, ale už neumí nebo nezbudou drobné na kvalitní presenataci.

1. Premier League - vysílá Digi Sport - zde jsme klesli nejvíc. Měli jsme HD, 16:9, angličtinu, EPG. Zbylo 16:9.

2. La Liga - dlouhodobě vysílá Sport 1+2. Obraz hrozný, pouze ve 4:3. O HD se neuvažuje. Sekundární komentář není.

3. Bundesliga - vysílá Eurosport 2. Zde je technická kvalita nejvyšší. Na 13°E je Eurosport 2 v HD i s CZ komentářem (i anglicky, německy). Ale tento kanál nikdo z pay-TV operátorů nenabízí ...

(teď mne tak napadlo - nevadilo by vám, kdyby např. Sky Link nabízel Eurosport 2 z pozice 13°E? Je tam i Cinemax HD - chybí pouze čeština)

Serie A - nově vysílá Digi Sport - platí to stejné jako u bodu 1, s tou vyjímkou, že HD jsme neměli ...

Ligie 1 - vysílá Nova sport, Sport 1+2 a Digi sport - HD kanál Nova sport HD nemá přísun native HD feedu. Zahraniční pay-TV ano. Škoda.

Liga mistrů - ano, zde se můžeme občas těšit na pěkný (a i kvalitní - fotbalová úroveň) přenos. ČT snad bude preferovat HD přenosy z LM. Nova sport HD zařazuje také HD signál. U ČT nechápu, proč zvolili 24 hodinové přepínání kanálů ...

Evropská liga - snad bude ČT dávat dva přenosy za kolo v HD a ne jenom Spartu ...

Další pokusy o nákup vysílacích práv vidím jako vyhozené peníze - ruská liga, portugalská (pozor na Nova sport HD jsem viděl native přenos). Česká a slovenská liga i kdyby byla ve 3D tak má nulovou úroveň. Ale musí se uznat, že obě ligy mají dobré obchodníky, protože prodat takou kvalitu je umění ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

RE: S TV fotbalem je to u nás špatné

je to strašná bieda.
digi s tým nič nevyhralo.
to čo sa vysiela bez hd je už o ničom.
ten eurosport2 hd sa čudujem prečo nie je.
To že nie je sport 1 HD je veľká škoda.

rastol
Registrace: 3/2010

Len by som ta poopravil. Digi Sport nevysiela nic 16:9 je to len 4:3 letterbox! Rv ;P

LG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L

Eddward

Eddward - díky

Díky - Digi Sport nemám ...

HD fotbalový fanoušek pokud chce mít špičkové fotbalové ligy ve svém HD televizoru tak:

Sky UK nebo Sky Italia

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001

Skylink zautoci a prida Eurosport 2 HD,ja jim verim!

TDHenry

A ta ruská a portugalská liga,to je hrůza...jsou tam tak 3 zajímavé zápasy za sezonu.

TDHenry

pro Eddward: DigiSport SK mám a vysíla v 16:9.

Ještě dodám, že kvalita obrazu je slušná a tím, že získali komentátora Blažka z NovaSportu, tak i tady není problém. Zvuky stadionu jsou už taky doladěny, takže zatím spokojenost.

DVDecko
Registrace: 7/2009

Blažek a dobrý komentátor...

rastol

DVDecko: Ak mas CRT TV tak 16:9 a 4:3 letterbox ti vyzera rovnako, ak mas LCD/plazma tak prepac ale potom nevies co je 16:9 a co je 4:3 letterbox. 16:9(s WSS) vysiela Nova Sport, EuroSport, EuroSport 2. Tak isto ako DigiSport aj Sport 1 CZ vysiela LEN 4:3 letterbox.

Eddward

aké športové prenosy a na akých staniciach mi nepôjdu na skylink hd registrované na regióne sk?
ďakujem

rastol

DVDecko - ti si asi fakt decko a este k tomu slepe. Je to 4:3 (mozno ti to box alebo TV orezava o tie cierne kraje, ale signal ide naozal 4:3 s cirnymi okrajmi). Slusna kvalita? Ti si asi nikdy nevidel futbal na CT (na CTHD sa ta ani nepytam, to mi je jasne). To je mazanica na DigiSport a nie obraz.

"U ČT nechápu, proč zvolili 24 hodinové přepínání kanálů ..." - no preto lebo im to nakazala Rada pre TV vysielanie (je to banda neschopnych ludi co beru plat za to ze skodia narodu)

"Sky UK nebo Sky Italia" - aj Cifra+ je super.

Billysk

rastol - pojde ti vsetko ak mas HD+Multi, alebo ak bezis na 2 mesacnej free akcii (aspon tie 2 mesiace).

Billysk

lebo mi napísal jeden, že ak mám registrovanú kartu na slovensku tak napr formulu neuvidím a niake prenosy.
vieš o tom niečo?

rastol

Normálně ti pojede vše

TDHenry

Mám crt televizi a jsem spokojen :) Nechápu proč si všichni kupujete LCD,LED a Plazmy veliké když to nemáte čím krmit a potom plačete!

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

miky crt ti už bude za chvíľu na nič. Raz keď uvidíš hd tak už iné nebudeš chcieť.

rastol

Ale HD stanic, natož nativního obsahu je tak žalostně málo, že ploché zobrazovače zůstanou ještě pěkně dlouho nevyužité. A lidé budou nadávat na nekvalitní obraz.

petr121
Registrace: 4/2008

No jo ale kde mám vidět HD ? Kdo to u nás vysílá? Mě zajímají sportovní kanály u nás je bída a pokud nebudu mít nabídku slušnou v HD tak se nikam nehrnu.. Takže zatím zůstanu u své crt nebo dopadnu jako těch pár zoufalců tady na parabole kteří si pořád stěžují na nekvalitní obraz :)

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky

kúp si hd+ a skombinuj so skylink hd a nebudeš ľutovať.

rastol

A tam budu mít jako Anglickou ligu? A hlavně mě zajímá Barcelona :) Takže jak to mám udělat? :)

miky

Kolik zaplatím za rok v kč?

miky

Ved telka nieje predsa len o pozerani televizie. Neviem si predstavit BD filmy pozerat na CRT :D

Eddward

nebudeš ju mať tam. Ja mám rád futbal, len anglická nie je všetko. HD+ nemecká je veľmi dobrá, krásny obraz. Ja som zástanca kvalitného obrazu. videl by si len v hd na sat1 HD a nova sport HD ligu majstrov.
Ak anglickú ligu tak len cifra+ tam vysiela v hd aj anglickú ligu.

rastol

Digi - Nova Sport HD

Cigáni z Digi onedlho s radosťou ponúknu Nova Sport anglícku ligu za oveľa menej než chceli pred časom !!! Na ich kvalitu sa každý s prepáčením z vysoka vys..e !!! Takže Digi nezostane nič iné len práva posunúť - predať ďalej !!!

igor61
Registrace: 1/2010

Ja si myslím, že to bude tak ako hovoríš. Ešte keby predali taliansku tak už by som bol veľmi rád.

rastol

miky tak 600 kč

rastol
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra