![]() |
|
Stará karta TaTAhoj všem, prosím o radu se starou kartou TaT. Před měsícem jsem znovu zprovoznil a naladil kartu TaT kterou mám doma asi 4 roky. Vše po nalazení jelo v poho Čt1,Čt2,prima atd. Bohužel včera mi na kartě nejede nic mimo Čt24. Je možné,že se neudělal zápis na kartě, nebo co můžu udělat aby mi to šlo. Díky |
11tom
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Stará karta TaTZavolat do Skylinku a závadu nahlásit.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
re :No to je rada,akorát jim zbytečně zatížíš linku...Navrhuji-máš-li zákaznický účet=login a heslo,tam uděláš kontrolu karty,případně i reautorizaci karty.Jestli nevíš jak dál kontaktuj partnera Skylinku ve tvém okolí,který ti udělá výše zmíněné,jestli nikoho takového neznáš,dej sem číslo a udělám ti to od sebe já (nemusíš se bát,kartu ti zablokovat,nebo deaktivovat nemůžeme,to může jen Skylink.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Stará karta TaTak nebola dlho pouzivana, tak treba reautorizaciu karty. Predsa len netusia za mu uz skoncili davno zapisy a moze nejaku dobu trvat kym by to poslali zase sami. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Stará karta TaTKdyz se udela reautorizacia karty programy nabehly hnedka teda mne to tak fungovalo. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Stará karta TaTlubbik, mozes dat svoj email? mam podobny problem zo starou kartou. dik |
kiosque
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Stará karta TaTStaré karty,ktoré majú fungovať a sú registrované,tak určite fungujú,len si poriadne pozri cez podmienený prístup,či je všetko v poriadku s prijimačom,či Ti vôbec tú kartu číta.Problém musíš zistiť za pár okamihov,omnoho skôr,ako tu niečo napíšeš.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
![]() |