Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink 23,5

Dnes přešlo několik programů na 16:9.Pozor i Cinemax .

robokop
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

Irdeto

No, pani.. mam na vas jeden dotaz:
Mam kartu (po regnuti) Skylink ICE bezi na OPTICUM 4060CX
Do registracie isla normalne, po registraci 24h vobec... volal som Helpline, tam ma "slecna" odbila tym, ze tento prijmac nema CW dekoder a tym padom mi nepomoze.. co mi ostavalo, len tresnut telefonom... po 24h vsetko nabehlo.. Otazka: ma niekto podobne skusenosti? Ak nie, aky mate FW (c.)

vodnar73
Registrace: 8/2010

RE: Skylink 23,5

ferdo67: k smichu jsi tu jen ty, skylink nebude nejakymu troubovi oznamovat, co chysta. Skylink budem mit novou nabidku nejspise tradicne od 1.10. Takze proc by troubovi oznamoval 26.8., co prida, kdyz je vse v jednani a obchodnim tajemstvi? At trouba pocka do oficilani PR zpravy, ktera se da cekat tradicne, prekvapeni, zas az v druhe pulce zari (pro troubu 9/2010) ...

co se tyka vymeny karet. Zadnou povinnost nema, viz citovane vseobecne podminky. Da se jen predpokladat, ze ten kdo pravidelne predplaci, tomu kartu vymeni zdarma ... a stavajicim treba za polovicni cenu, rozumej do 1000kc ... ale jen v pripade vymeny karet, ktera se ale absolutne nechysta ...

davebj1
Registrace: 3/2008

davebj1: spekulujes, a vznika len zmatok... distributor je opravneny, MOZE a NEMUSI ....

vodnar73: najblizsie ked budete volat s call centrom, spytajte sa ich v ktorej casti sa pise o povinnosti zakaznika mat certifikovany primac CW/IR ... ak som to tak rychlo prebehol, nic take sa v texte VZP nepise, takze odpoved ze nemate ofiko CW dekoder neobstoji .... pise sa len v com je spravovana karta...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

ICE vs ARIVA 100

mám stejnej problém ale s přijímačem Ariva 100. Tydle přijímače nemaj certifikovanou ctecku CW ale CONAX, takže karty funguji, ale ne 100% .. ve skylinku mi řekli že tyhle prijimace nejsou certifikovany.. tak si rikam proc vubec jsou na našem trhu. Jediny co je certifikovany je SD prijimac homecas s 3000 cr a ten uz se nevyrabi.

vokrinek
Registrace: 8/2010

To alfasex: nerozumis psanemu slovu, "predpokladat" neznamena, ze se to tak bude dit, ale ze se to da ocekavat. Neznamena to, ze to tak bude.

To vokrinek: STB se na ceskem trhu neprodavaji kvuli skylinku, tak proc by to mel prodejce resit ... kazdy si muze prodavat co chce, pokud se najde dost zakazniku

davebj1
Registrace: 3/2008

davebj1

CO MI TU NADAVAS TY BLBECKU.NEPISAL SOM TO TEBE TAK SA NESTARAJ A NEMACHRUJ...

ferdo67
Registrace: 9/2009

davebj1

predpoklad? ... ako som napisal... je opravneny, a ziaden predpoklad sa nekona, to slovo v pravnickej hantirke neexistuje :8)

nechs sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra