Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

DVB-T stanice DIGAM-6A, 6B, 6C

Zdar chlapáci, montoval a ladil někdo z Vás tyto stanice? Ač nerad, tak ji musím na výslovné přání objednavatele namontovat do jednoho menšího hotelu s 15 TV přijímači. Četl jsem na NETU návod, ale to nastavování se mi zdá nějak složité. Je to ve skutečnosti jednoduché, nebo to jde "samo"? Musím to zítra objednat a v úterý chtějí dva kusy (6A a 6B)namontovat. Díky za info.

Ládys
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB-T stanice DIGAM-6A, 6B, 6C

Dával jsem jich několik, ladění a nastavování je pro odborníka víceméně intuitivní.
Zdroje stojej za (nevhodné slovo) a za rok je budeš reklamovat. Doporučuju doúčtovat kvalitní ext.zdroj a rovnou ho tam dát a tento si nechat jako rezervu.

J a
Registrace: 7/2005

Ládys:

Takového objednatele bych pozdravoval a řekl mu, ať si trhne nohou :-/

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Je tam trochu problém v tom, že nelze zvolit výstupní kanály zcela libovolně. Nastavíš si výstupní frekvenci pro první program a další lze zvolit pouze v určitém omezeném rozsahu nad touto první frekvencí.
Jinak je to nastavování i následný provoz celkem bez problémů.

petr71
Registrace: 6/2006

Pro: Ja, technikTKR, petr71

Pro: Ja. Nemáš prosím Tě nějaký tip na ten kvalitní zdroj?
Pro: technikTKR. On ten "hotel" je ve skutečnosti ústav pro mentálně postižené a tam jsou zvyklí na své TV a jejich ovladače a každá změna je pro ně veliký problém.
Pro: petr71. Ty nevolitelné výstupní kanály by mi snad tolik nevadily. Anolog v rozvodu již nebude. Chci MUX1 (k.43) z Ještědu šířit z DIGAM-6A na : E6, E8, E10, E12 a MUX2 (k.52) na "S" kanálech SE12 a SE14. Ve druhé fázi, po rozšíření počtu pokojů by tam měl přijít ještě DIGAM-6B se zbytkem programů z Bukové hory. Myslím, že by to tak mohlo fungovat.

Ládys
Registrace: 1/2006

@ústav
poohlédni se, jestli tam nemají chovance se jmény Luboš a Štěpán ;)

davidkriz
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra