![]() |
|
DVBT Zlín -Tlustá horaTak už nám to zapli.Ale ten obraz to je ve srovnání se satem děs. |
doktor1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
RE: DVBT Zlín -Tlustá horaTak jsem to zkoušel ,ale krátce po 18 hodině signál vypadl. Jak je tomu u vás? Jinak tady v Prostějově byl signál z Tlusté hory i na kapesní Digitální TV Sencor kvalitní a stabilnější jak z vysílače Kojál.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
RE: DVBT Zlín -Tlustá horavypli a nechají tak... byly to jen testy kvuli ruseni okolnich prevadecu. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: DVBT Zlín -Tlustá horaJj už to zase vypli.Ale v každém případě díky za info.Na kapesní DVBT to celkem ujde.to bych nečekal a navíc v Prostějově...hm |
doktor1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
silný signálz Tlusté hory! Je to fajn pro kvalitní (stabilní)příjem dvb-t..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
davidkrizVšak oni to od pátku do neděle ještě zapnou, žádný strach. :-) |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: DVBT Zlín -Tlustá horanestrachuju se, je mi to egal :-) k ničemu to není do řádného termínu.... |
davidkriz
![]() |
|
RE: DVBT Zlín -Tlustá horaJá netvrdím, že ti to není jedno. Já jen opravuju tvé tvrzení, že, cituji: "vypli a nechají tak"... :8) |
Louskacek
![]() |
|
RE: DVBT Zlín -Tlustá horaale jo no :-D vypli a nechají tak... pak zas zapnou, vypnou a nechají tak...atd až do řádného spušětní :D |
davidkriz
![]() |
|
RE: DVBT Zlín -Tlustá horaAha, tak takhle jo. :)No, radši kdyby už konečně zapli ten Kojál (MPX2), z toho Mikulova to tady u nás není to pravé ořechové... :-p |
Louskacek
![]() |
|
![]() |