![]() |
|
Parabola 100cmZdravím,uvažuji o koupi této paraboly.Dá se s ní přijímat 42E-23,5E včetně 26E(sport.programy)?Jestli ano,tak jaké LNB na 26E ? Díky |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Parabola 100cmpodle mých zkušeností s pokusy na 26E s 85kou Emme Esse se IBU na Badr vyplatí (IBU singl byl na všech TP lepší než ostatní konv. co jsem zkoušel). Osobně bych určitě nedával monoblok, ani 3st., ale na 100ku parabolu bych použil do ohniska na 26E IBU singl s dlouchým hrdlem, přesně nastavil, a pak k tomu na 23,5 co nejblíž "přirazil" buď alps nebo jiný konv. s úzkým ozařovačem, popř. klidně i obyč. konv s 5cm průměrem posunutý dozadu do zákrytu za IBU (ozařovačem těsně k hrdlu IBU). Na 100ce částečné zakrytí ozařovače konv. pro 23,5 vadit moc nebude. Myslím že by se to celé dalo vyladit rozhodně líp než s monoblokem... můj názor, nebijte mě ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Parabola 100cmk tomu bys tam mohl dostat obdobně možná i 28E a dál v pohodě 39E a 42E(silnější TP), ale chce to použít multifeed Vantage který ti umožní nastavit konv. ve všech směrech, hlavně taky do výšky což je třeba kvůli už podstatnému rozdílu v elevaci mezi 23,5 a 42. Z druhé strany bys mohl přišilhat klidně ještě 19e a 13e... a to už by byl solidní "sportovní výkon" ze kterého bys mohl mít radost ;) ovšem vyžaduje to pevnou konstrukci paraboly aby tu tíhu "unesla". Ovšem pokud doma ještě nemáš tu 100ku, tak když spočítáš její cenu + 400,- za MF Vantage (+ cenu za další MF který bys určitě potřeboval pro max. navrhovaný rozsah...) tak už se jistě vyplatí uvažovat o T90 kde bys to měl všechno sichr a celkově jiný level..., T90 se dá sehnat už od 2600,- ...takže hodně úspěchů ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |