![]() |
|
Optibox Panthera vypadky karty ve ctecceAhoj, funguje nekomu karta bez problemu? Zkousel jsem verze FW od 19.26 az po 20.11 a vzdy po nejakem case dojde k vypadku karty. i v menu zmizi polozka Cryptoworks (tvari se ze karta neni vlozena) Pokud vypnu a znova zapnu stb vzadu vypinacem, tak zase naskoci. Takze to vidim na SW chybu. Muzete me prosim napsat, v kterem funguje karta bez problemu?Dekuji. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Optibox Panthera vypadky karty ve ctecceSkus dat tovarenske nastravenie,nahrat soft podla navodu cez tlacitko exit a potom by to malo byt lepsie.Viac na AB foru.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Neslyšel jsemstížnosti na čtečku,jen na výpadky zvuku-19.93,vyšší nezkouším -vymaz dvb-t/aligátor/,žádný přínos.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoBohuzial od verzie 20.04 treba znova naskenovat vsetko po tov. nastaveni,potom ti pojde aj dvb-t(alligator).Je to blbe ale je to tak.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Optibox Panthera vypadky karty ve ctecceDiky za zpravy, mam Pantheru, zkusim tu 19.93. U 20.11 se me nelibil ani obraz, jakoby obcas cuknul, ci poposkocil.Zjistil jsem ze to dela i 19.93. No tak ted nevim tedy... |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
Tak 19.93nepozoruji žádné cukání,u 20.11-největší problém ,ikdyž o tom dvb-t jsem věděl,na AB radí nahrát 20.04 -tovární,vše znova naladit-nesmí se dat starý seting,jednou to projedu,ale až v noci !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
![]() |