![]() |
|
Bývalý piráti DigiTV.Jaká satelitní platforma na nich nejvíce vydělá? |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Bývalý piráti DigiTV.CS Link a Skylink jednorázově za nákup karty. Dost jich přejde i k Digi která na nich vydělá dlouhodobě. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: Bývalý piráti DigiTV.sky link ,cs link ty kormoran :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Bývalý piráti DigiTV.UPC Direct, protože nikdo nemusí přetáčet parabolu a cosi dokupovat (CS Link, Skylink) a ani nemusí čekat měsíce na instalaci (Gipsy-SAT) a cenově je to vzhledem k programové nabídce taky bezkonkurenční.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Bývalý piráti DigiTV.DIGI TV už na nich vyrejžovala víc než dost. pozice 1w byla předtím naprosto okrajová, "digi tv ?" - nikdo nevěděl co to jeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE:Bývalý piráti DigiTvProč k CSLink-Skylink když nedávaj fotbal.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Bývalý piráti DigiTV.NEJVÍC NA TOM VYDĚLÁ FANTOMAS,A ASI ZAVEDE DAN S PRÁVA NA PL |
belfegor
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Bývalý piráti DigiTV.jak jsem si přečet příspěvek od technik TKR,tak jsem si poprskal klávesnicu :))) |
carleone
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
technik tkrtebe asi preskocilo vollee upc ??? snad len romske osady :laughing: :laughing: 3000 kariet denne skylink+cs link a trh je stale hladny :)) maj sa ty technik :laughing: :laughing: :laughing: |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Bývalý piráti DigiTV.Ja som sa nasmial na tom: "cosi dokupovat (CS Link, Skylink) ". A co by asi musel dokupovat na CSlink a Skylink? Ak mysli kartu, tak UPC asi chodi bez nej :). A co Skylink a Cslink bez zmluv a UPC na viazanost, alebo ta bezkonkurencna cena ide do (nevhodné slovo)e - co na to ty "Techniku"? :) |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
waderTo by som chcel vidiet tych 3000 kariet denne. |
janponext
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
Kevinovi končia prázdniny......už nebude sám doma a skončia jeho stupídne anketové otázky, kde po položení otázky sa viac nevyjadruje.... :bigeyes: |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Billysk:U UPC komplet zařízení dostaneš i s montáží, ale to je pro tebe asi velká novina, že? :laughing: A u CS Linku a Skylinku seš vázaný minimálně tím, že cenu za placené programy hradíš na rok dopředu (pokud nejseš úplný pako a zbytečně nepřeplácíš tím, že si to objednáváš na kratší období), takže není co řešit.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
janponext:To číslo je jejich zbožné přání, ale skutek-utek :laughing: :laughing: :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Bývalý piráti DigiTV.technik si jednička :))) :))) :))) |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@technik TKRJakej rok dopředu,copak tobě nic neříká platba přes SIPO?VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: Bývalý piráti DigiTV.Okrem toho niektorym ludom staci aj zakladna ponuka a inym zase staci ked si neobjednavaju cely rok, lebo napr. ak vies pracovat s blokerom, tak ti ponuka Skylinku ide casto aj dlshie ako si zaplatis. Okrem toho ludia co boli byvali pirati uz satelit maju a nepotrebuju ich sroty a platit zalohu a ine veci. Potom porovnaj kvalitu obrazu na JOJ, Markiza a podobne na UPC a Skylinku a zistis ze UPC nie je nic extra. Dalsia vec je ze velka vacsina ludi co pozerala Digitv nacierno mala Skylink kartu a z digi pozerali akurat tie programy co na skylinku nemali. Preto nemyslim ze UPC na tom zarobi viac ako skylink, ale suhlasim ze par ludi k nim urcite prejde. Ale nemus sa do mna navazat, ja som len chcel poukazat na fakt, ze tvrdit: bezkonkurencny a "cosi dokupovat (CS Link, Skylink) " je mylna informacia. UPC urcite nema bezkonkurencnu cenu. Taku istu cenu ma DigiTv aj Magio Sat. A tazko sa polemizuje co je horsie cenovo, ci to ze nemam viazanost a ktory kolvek mesiaca mozem aj vynechat alebo skoncit alebo to ze musim platit ako hlupy a nezrobim s tym 2 roky nic. |
Billysk
![]() |
|
martin5:To mně teda fakt nic neříká, blbosti nevedu ;PVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
Billysk:Blokerové nesmysly, to už známe (zase by to chtělo přijít s něčím novým :laughing: ). A sledovatel Digi, který má teď smůlu díky Nagra3, se dost těžko spokojí s nějakým neplaceným odpadem, takže prostě bude řešit, kde to sledovat za přijatelný peníz - a to mu nabídne jenom UPC Direct (nebo i samotné Digi, ovšem tam jsou zase jiné problémy, třeba servis apod.). O kvalitě je pak zbytečné diskutovat, protože kdo přijímal Digi, tak je pro něho UPC Direct obrazový zázrak. Každý ať si vybere co sám chce...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Bývalý piráti DigiTV.Já se přiznávám, já byl pirát DigiTV. Ale kartu Skylink jsem si koupil zároveň ze satelitem a DigiTV jsem sledoval asi rok. Jakou mám teď náhradu? Pořád Skylink základní nabídku a druhou parabolu co byla natočená na 1°W už je natočená na Hot Bird 13°E :) . |
Garrison
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Bývalý piráti DigiTV.To je to o com som pisal. Ze vacsina prijemcov digi mala aj inu variantu a digi bol len akysi pridavok. Len malokto sa asi dokazal spokojit s tym ze kazdu chvilu mu zmenili kody a nic nevidel kym neboli nove (hlavne pocas futbalu). Takze vacsina piratov nikde neprechadzala a dalej si pozera co ma. Dalsi kupili skylink a cslink a len malo z nich islo do digi a UPC. Ale musim suhlasit, ze pre tych co mali len digi a teraz slo do upc to musi byt obrazovy zazrak. Na druhu stranu mnohi by chceli pozerat PL alebo repre a presne tym prechod k UPC vobec nic neriesi (ale ani k inym). |
Billysk
![]() |
|
@technikTKRNetreba pripominat ze ti co mali digi nacierno, boli ludia co nechceli platit a preto prechod do UPC je pre nich drahy, urcite to nie su ludia co by chceli mesacne platit za TV. Radsej kupia Skylink jednorazovo zaklad a s ostatnym sa proste smutne rozlucia. |
Billysk
![]() |
|
BillyskPřesně tak R^ Akorát bych polemizoval s tím, že většina už variantu s kartou měla, spíš bych řekl, že většina s ní počítala až bude konec EMU a přetočí talíře. Většina má přece jen spíš 1 parabolu bez motoru a šilhačky 23-1w. Možno to doložit i tím, že po smrti pštrosa se tady ani jinde nekonaly žádné předpovídané hromadné nářky něšťastníků kterým zkončila čumenda, ale diskuze se plnily jen oslavnými výkřiky prodejců (což se dá pochopit jelikož EMU křivilo trh) a hlavně závistivých platičů, kteří se konečně mohli přestat denně užírat kolik už vysolili, na rozdíl od souseda, který kukal skoro 3 roky zadarmo, navíc kompletní nabídku... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
To lanceMusíš se trochu probrat, že ti už nejede Digi TV v EMU. Kdyby nebylo jak píšeš plno "závistivých platičů", tak by se hackeři tvého typu neměli na co dívat. :)))SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
to 4mkŠpatně pochopeno (možná spíš ode mě neobratně napsáno) - šlo mi hlavně o zhodnocení situace po konci digi-emu, ke komu přešli piráti atd., když se to furt řeší. Nezastávám se pirátů a omlouvám se pokud jsem se dotkl normálních poctivých abonentů digi, ale těch se můj příspěvek netýkal. Normální abonenti neřeší žádné EMU a nemají žádnou potřebu se k tomu vyjadřovat, jsou pouze spokojeni nebo nespokojeni se službou kterou si platí (pokud je nesžírá závist o které jsem mluvil...). Mluvil jsem o těch "ZÁVISTIVÝCH" co si každý večer okusují nehty když soused má nové auto a oni ne... Protože co nesnáším je právě čecháčkovská ZÁVIST a ŠKODOLIBOST a považuju je obrovské ZLO v životě obecně... A to v jaké míře se vyrojila po konci pštrosa bylo zase jednou připomenutím že žijeme v našich Čechách(Moravě,SK). Nechápu, z jakého jiného důvodu by někdo koho se EMU netýkalo měl extra jásat nad koncem EMU? Že by v očekávání hromadného zlevňování a přidávání dalších programů ostatních providerů? Tak to si počkáme :-/ |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
Billysk:Nikdo se nerozloučí s programy jenom proto, že ho to bude stát měsíčně 400Kč, což je tak cca 6 krabiček cigaret nebo 13 litrů benzínu do auta nebo 16 piv v hospodě...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
![]() |