Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Akú čítačku kariet na ICE SkyLink + Skystar2

Aké by bolo najlacnejšie riešenie sledovania Skylinku s kartou ICE cez Skystar2? Je nejaká lacná čítačka alebo nejaký box aby to fungovalo?

guty
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Akú čítačku kariet na ICE SkyLink + Skysta...

ako citacku mozes pouzit napr. programator Smartmouse/Phoenix -toto je najlacnejsie riesenie. No zapisy ti na kartu nepridu=budes ich musiet nechat prejst v inom boxe.

Satmaster-RM Dishes: 120cm FE,80cm AL Emme Esse, 60cm Philips UPC, Polarmount,Motor 10" Strong,Diseqc positioner-Vbox II Receivers:SkyStar2,Strong 4355, Humax CI 5100, Opticum 7100CX, AB IPBOX 200s,3x DM 500s, DM800HD,Pace Mrd 960+, Nextwave EX300

Satmaster
Registrace: 5/2005

Citacku Phoenix alebo SmartGO. Ja pouzivam SmartGO, Skylink ICE mi citala v pohode, avsak na PC som ju s nicim nevedel rozchodit, pretoze ICE karta pouziva CAID 0D96 a ten nedokaze otvorit newcs ani Acamd.
Moje riesenie bolo take, ze po mnohych pokusoch som zistil, ze nova karta ICE v PC nefunguje, tak som ju vymenil za starsiu kartu Skylink /tiez biela ale nie ICE/, ta ide na CAID 0D03 - IDE V POHODE. Skusal som aj inu kartu - modru Skylink /IRDETO CAID 0D70/ aj ta v PC ide.
Takze problem v PC je len s kartou Skylink s oznacenim ICE, ktora ide len v stolovzch prijimacoch aj to nie vo vsetkych.

clicker
Registrace: 8/2010

A čo je to ten SmartGO? Nikde som sa o ňom nedočítal. Ale asi je to satelitný príjmač. Ja som chcel využiť satelitnú kartu v PC. Lebo kupovať box + TV príjmač...dosť nákladné. Budem asi zaspávať pri TA3 alebo ČT24.

guty

Aha, už som to našiel...ale je to SMARGO, nie smarTgo. Ale nerozchodil si ani cez toto?

guty

SmartGO - smartreaderplus je citacka kariet. Ja mam tuto

http://www.tvsatnitra.sk/online-satelitna-technika/prislusenstvo/pc-zariadenia/smargo-smartreaderplus

Tato citacka funguje presne ako phoenix, jej vyhoda je zapojenie na USB.
S touto citackou mi vsak v PC idu iba starsie karty Skylink. Nova Skylink ICE sa v PC neda rozchodit a to som vyskusal skoro vsetko.

clicker

Niekde som cital, ze zapisy funguju v Phoenixe ale len v Linuxe. Viete o tom nico blizsie? A ci je to pravda? Ci sa mam potrapit a hladat...

guty

Jestli jede v DM tak musí chodit i v phoenixu ale i s patřičným softem který jaksi chybí. Rv

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Skylink ICE v PC pomocou Smargo /resp. phoenix/ sa da citat, avsak ako hovoris neni na nu zatial soft, ktory dokaze otvorit CAID 0D96. Newcs precita kartu, ale ked ma otvorit CAID 0D96, pise failed.
Cize islo by to, keby niekto urobil aktualizaciu newcs, Acamdu alebo nejaky iny soft pre PC,ktory dokaze v PC spolupracovat s touto kartou.Ale to asi tak skoro nebude.
Takze na zaver: karta Skylink ICE momentalne v samotnom PC nejde, starsie karty idu v pohode.

clicker

zdravim vas mam skystar 2 citacku smart go a chchem vas poprosit ktora z tychto kariet skylink mi bude bezat myslim ze ta posledna ale nie som si isty dakujem za rady www.skylink.sk/web/structure/61.html

jurki888
Registrace: 9/2010

nikto nic?a este by som potreboval vediet akym pluginom ju mam otvarat dakujem

jurki888

mam tu sarsiu kartu ale volako sa mi to neda rozchodit viete mi pomoct?dik

jurki888

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra