![]() |
|
ICECRYPT S4000 HD PVR + 320GB HDDzdravim chcel by som sa opytat ci ma niekto s tymto prijmacom nejake skusenosti a ci sa oplati kupit alebo by ste vedeli nieco ine poradit dakujem vsetkym za vase odpovede ;) |
skywalker
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
skywalkernech ta sila sprevadza :))) :))) :))) pri kupe tohto prijmaca to skor za tie korunky daky vantage !! :))) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: ICECRYPT S4000 HD PVR + 320GB HDDje to OEM Fortis,cize Icecrypt je totozny vratane dizajnu s Octagonom SF 1018. Mam ho (Octagon) a je to OK, splna mi vsetko co som chcel, je stabilny, nahrava 2x HD a na 3. mozes pozerat (omedzenie na niektory TP kde nahravas) len treba citat fora, ktory cam s ktorou kartou (CAID). Ludia sa stazuju ze to alebo ono nejde, ono staci citat a dodrziavat pokyny, to ale asi robi niektorym problem HW totozny je este HDBOX 9300 resp 9200 (ma ale menej miesta na disk, horsie vetranie ....) - najma pri HDBOXe je lokalna podpora pre CZ/SK karty, ktoru ale je mozne pouzivat aj u Octagonu. Tato podpora Icecryptu chyba, ale da ta zmenit identity na HDBOX resp Octagon, ale to nie je pre laika |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
![]() |