![]() |
|
Topfield 2050 a LEO TVNeviem ci sa uz niekto streol s tymto ,,problemom,,. Asi po mesiaci som prisiel na to, ze nahravanie funguje OK ale z programu LEO TV sa neda nic nahrat. Akyklolvek iny program nahram bud cez EPG alebo manualne ale z LEO tv sa mi nikdy nic nenahra. Nie ze by to bol nejaky velky problem, len by ma zaujimalo preco :-) |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Topfield 2050 a LEO TVTen přístroj jsem si chtěl koupit, ale odradilo mě to, že nahrávky nelze editovat na PC. Ptal jsem se distributora a prý se o tom jedná s tím, že nahrávky nelze editovat kvůli bezpečnosti Irdeta (?) a kvůli ochraně autorských práv. Takže je to sice moje hodně šílená teorie, ale možná to nehrávání nejde z tohoto kanálu úmyslně.... |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Topfield 2050 a LEO TVno zrejmne to zase tak silena teorie nepude:-( |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Topfield 2050 a LEO TVTo se me nejak nezda, nahrava standardni .rec soubory, ktere se daji bezne editovat. Leo ... neni duvod, to by nechodilo ani XXX, je tam pouze zapnuta restrikce veku, pokud je na karte toto deaktivovano melo by se to chovat normalne, vec v pondeli proverim, porovnam to s Technisatem Technibox SIR, ktery je lepsi nez ten Topfield ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Topfield 2050 a LEO TV007: to, že to nenahrává ten kanál úmyslně je opravdu jen šílená teorie, to že to nejde editovat na PC je realita.. |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
![]() |