Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Premier league-šilhání

Pls chtěl bych se dívat na premier league-ale ty pitomci z Digy koupily ta práva proto se chci zeptat jestli ušilham dole uvedenot sat tv z pozice 19.2 astra(tady mám koupenou CSLink sat kartu a z toho musím vycházet-parabola-80 cm)

Sitel

satelitní pozice: 16,0°E
frekvence: 12 525 MHz
polarizace: H
SR: 30 000
FEC: 3/4
velikost paraboly: 80 cm

Tohle jsem našel na netu-
http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/kde-zdarma-sledovat-premier-league/
Pls-má s tím někdo skušenost poraďte-keson

keson
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Premier league-šilhání

Naučte se nejdříve psát,protože jinak jste to samé co si myslíte o druhých.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

z 19.2 na 16 bez problemov usilhas

Billysk
Registrace: 4/2006

Ale určitě ti na 19.2 nepůjde CSLink. Navíc, ten článeček je trošku mimo, jestli chceš PL na pozici 16, tak potřebuješ tuhle kartičku: http://69.46.27.82/~alsatoff/shop/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=149&Itemid=1&Itemid=1

polulin
Registrace: 10/2007

akorát že ten článek je totálně mimo a žádná stanice Sitel tam FTA nevysílá. ani v emu to nechodí

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

RE:

Příjem na další šilhající LNB bez problemu. Jinak ale Sitel je v kodu Irdeto2 a VideoGuard. Podle přehledu na liveonsat, jsem zatím nepostřehl, že by dávali angl.Premier League

ZDK93
Registrace: 7/2009

No zdarma PL asi nechytis nikde, never vsetkemu co uvidis.

Billysk
Registrace: 4/2006

v tom článku není pravda snad jediná věc. je to až neuvěřitelný

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

to je uroven !!
Uživatel keson 2,5 roku kradl digi a ted když to zakodujou a koupí práva na nejatraktivnější ligy tak o nich napíše že jsou pitomci...
fakt se mi chce zvracet z takových lidí.
A digi držím palce aby takovým pitomcům udělali tyto problémy a oni musely šilhat,špekulovat a tápat a přestavovat sestavy a pak stejně nic neuvidí..
To je dobře !!
nejsem zlomyslnej ale to pitomci mi nakrklo

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Autor: keson

Doufam že s takovym člověkem jak jste Vy se už tady nesetkam.

emtech
Registrace: 9/2006

to pat

chápu Tvé rozhořčení, ale jak jsi z toho dotazu usoudil, že do teď kradl D*gi TV? Já ho nikdy nekradl a nemám radost z toho, že ač jsem abonentem Skylinku (HD) i UPC, tak PL letos neuvidím. Případné postoupení práv někomu kdo vysílá v HD bych uvítal!

tnt

Premier Leauge

vysílá i v HD Cyfra+.

pifl
Registrace: 4/2010

souhlasím s tnt mam sky link i UPC a chybí mi prostě PL v HD :(

nepiju vodu protože je vní spousta bacilu

Ja127

re : ta karta na PL je i zde

http://shop.olmi.cz/zbozi/1954-tring-digital-card

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Olmi

To je ale bohužel jen osekaná verze, bez sobotních zápasů hraných od 16:00....

polulin

re :

Pátral jsem pátral a nakonec jsem vzal tu polskou cyfru+ ,jinak jsem opravdu nenašel skoro nic z toho článku ze sousedního webu.Při pátrání jsem našel jen nějaký internetový přenos na 39E,který stejně nepřenášel celý zápas,takže zatím emu z Bulsatu a v týdnu už snad budou ty karty z Polska

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

pat, emtech

pánové, kesona neznám, ale když jste ho tak pouráželi .... kde máte alespoň náznak že to digi kradl...?

lance
Registrace: 10/2008

pat a emtech

Nechápu,co je špatného na tom,že chce keson sledovat PL jinde než na mazanici od DIGI?
Myslím,že by jste se mu za ty urážky měli omluvit... Rv

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

:))) :)))
Až on se omluví že digi jsou pitmoci a vysvětlí proč to jsou pitomci ?? Pitomci proto že koupili práva na P League ?
Nechápu jeho myšlení a vyjadřování...
Ale vím proč to jsou u něj piomci.Protože on má kartu CS link kde mu hrála nebo myslel že bude hrát PL na Nova sportu.
Ted se siuace na trhu změnila jako se to dějě prostě ve všech odvětvích a on to psychiky neunesl tak na ty co to koupili nadává..
A celý bych to odhadoval že to bylo takto:Že měl emu digi tak jako všichni a ted to zhaslo on zazmatkoval aniž by se informoval a utíkal hned koupit tu nejlevnější CS link kartu(samozřejmě zbytečně)a ted překvapení minulou sobotu ...ona žádná PL nebyla tak začal pátrat a dočetl se že to má Digi..
No tak to jsou u něj piomci...
Aniž bych měl cokoliv s digi společného vadí mi ti pitomci.

pat

Ti kteří nepochopili, že Digi TV kradl a chtějí aspoň náznak této skutečnosti mohou použít vyhledávání. Když skončila MTV CZ v Nagra2, byl KESON první, kdo se zajímal o to, proč mu přestala jít.

A teď rada pro KESONA. Když jsi přijímal do teď Digi TV a když ti do teď vyhovovala, tak si ji zaplať. Do té doby, kdy jsi je sledoval pitomci nebyli, ale teď jim nadáváš zřejmě jen proto, že si ej nemůžeš ukrást, ale musel bys obětovat těch pár korun, že? A navíc ani jejich parabolu vešet nemusíš, když současné vybavení máš rovnou nachystané na příjem jejich pozice.

tomygo

@tomygo

R^ R^
Super napsáno tak jsem se jen podle mého odhadu trefil nakonec uplně přesně.Že kradl.
To by nakonec nevadilo já i ostaní čučeli zadarmo taky ale pak to holt skončilo tak to skončilo.
ale nařknout je za pitomce kvůli tomu je jak už jsme psal vrchol

pat

Omluva-keson

Omlouvám se za slovo pitomci-jsou to geniální stratégové místo aby zlepšily kvalitu tak vylepší kvantitu.
Jinak má pat :fuming:pravdu kradl jsem signál digi tv ale kdyby byl v invalidním důchodu jako já s příjmem 11000 taky by se snažil někde ušetřit.
Keson

keson

No vidíš, a já zase znám lidi, co berou ještě míň než ty, platili si HDčka od Skylinku a po ztrátě PL na NovaSport šli do polského Canal+

polulin

Tak k tomu Kesonovi už nemám co říct další vrchol.
A myslím..ale to netvrdím že s tím ivalid.duchodem to taky bude u Tebe všelijaký..
A i kdyby to byla pravda tak těch 260,-kč na digi i s těch 11 000 ušetříš..To je proti ostatním životním výdajům a drahotě uplně nulová částka..

pat

pat

OK - za ty pitomce si to zasloužil a tip Ti vyšel

lance
Registrace: 10/2008

Re-Pat

Napiš email-zašlu invalidní výměr na 6574 kč(po všech valorizacích). Zadarmo se na digi dalo koukat ale za 260 kč už se na ty kostičky dívat nedá(myslím kvalitu)
Proto jsem šel na CSLink (až 3x větší bitrate)
A doufám že za tu digi tv se budu věčně smažit v pekle.
Keson :fuming:

keson

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra