![]() |
|
Topfield 2050 - vymena za nieco ineMam Topfield 2050 ..a mam ho uz plne zuby :-))Neviete mi poradit HD prijimac, ktory nahrava ne ext.HDD do nejakeho normalneho formatu ? Podmienka je aby ukladal na dis naform. NTFS - nechce sa mi nahravku este davat dokopy ak je vacsia ako 2GB.Asi najlepsim riesenim by bola PC karta - Sky star1 mam ale HD uz nezvlada a nechcem stale kvoli TV zapinat aj PC. A ako je na tom Showbox vitamin ? - este stale treba na jeho ovladanie ,,vysoku skolu,, :-))) |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Topfield 2050 - vymena za nieco ineNo nechci lobovat, ale koupil jsem si Homecast HS 2100 a jsem spokojen. Nahrává sice ve FAT32 (NTFS jsem nezkoušel), nahrávka se rozdělí sama a při přehrávání se automaticky přepne. Nahrává se ve formátu .ts, který lze na PC jednoduše konvertovat (vyzkoušeno) a dokonce i přímo přehrát. Jediné, co mi vadí, že nedokáže oživit a vypnout můj HDD s ext. napájením. Řeším to spínací zásuvkou a je to ok. Jinak má ale podobné vlastnosti jako ten Topfield (aktualizace ze satelitu do několika sekund, bezproblémové přepouštění atd.) |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
RE: Topfield 2050 - vymena za nieco ineA ked prenesies nahravku do PC /viac ako 2GB/ tak mas dva subory, ktore potom musis spojit? Inac HDD mne bezi stale naplno - ani som nepatral ci ho Topfield dokaze vypnut a zapnut. Ja neviem naladit ano Ocko - nizky symbolrate - a rucne nastavit nejaky transporder - na to som tiez neprisiel - ja blbec, ze som to kupoval..... |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Topfield 2050 - vymena za nieco ineto bobanski - nevim, kolik chces do toho noveho prijimace vrazit, ale ja bych si uz rovnou koupil prijimac s "vnitrnim" hd a nebylo by co resit. Osobne mam TF "Srp 2411" a po poslednim firmware uz s nim nejsou zadne problemy. Je teda fakt, ze je o "trochu" drazsi nez "2050". Nahravam dost jak v hd i sd a s formaty nemam problem. Skvela je taky prenosova rychlost z prijimace do pc (okolo 11 Mbps). U starsiho TP to frcelo jenom okolo 1,8 Mbps, to same muj prvni homecast. Disk uz je formatovan na ntfs system, takze "nerozsekava" soubory a nemusis je potom v pc opet spojovat. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: Topfield 2050 - vymena za nieco inePoohlédni se po některém modelu od Technisatu. V mém okolí běží několik mašinek absolutně ke spokojenosti zákazníků.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
Re: bobanskiZáleží na tom, co chceš v PC s tou nahrávkou dělat. Pokud ji jen přehrát, tak myslím, že není problém to přepnout ručně. Pokud ji chceš třeba vypálit na DVD a pustit na DVD přehrávači apod., tak je nutné to převést na jiný formát a tam to můžeš klidně spojit. Používám VideoRedo. |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
![]() |