![]() |
|
HD BOX FS 9100 (řady) a Optibox Koala HDOpět se musím zamyslet nad vydáním nového firmweru z 26.8.2010a to 1.08.37, kde koreec snad opradvu přestal používat USB flešku, která v mém případě muže být i fatální. O co jde? Od verze 31 (rozuměj koncovka) stroje USB čtečku "nevidí" sice došlo i v posledním firmweru na řadu zlepšení a to přímo na spolupráci s nejnovějšími pluginy, konkrétně XcamKlienta (ve starší verzi ho řádně nespustíte) řešení domácího propojení, řešení nesmyslné ICE kartičky od skylinku (která ve čtečce běží mimochodem bez sebemenších problémů), prostě průser, který při pondělním testu těchto dvou flešek CANYON CNP-WF518N1, bílý, WiFi 802.11b/g/n lite se budu muset vrátit na stabilní verzi 26. Stejné je zamyšlení, kdo je vlastně originál, protože jak hlásá Fortis a jeho české zastoupení je to HD Box, ale první firmwery (nové) se objeví na ukrajině (openbox) ihned následuje octagon (německo) pak dlouho nic a pak se objeví originál fortis pochopitelně se stejnou výše uvedenou chybou jako by se nechumelilo, na Koalu v tuto chvíli ještě ani nevyšel, protože nikdo nezměnil hlavičku... Nepřísluší mě hodnotit kvalitu hardweru (nikdy jsem neměl stroje otevřené), ale hlásat do světa, že klony nejsou stabilní a neobsahují originální součástky je směšné se zamyšlením vývoje a opravy bugů, které bohužel stále se projevují u nových firmwerů. Pokud bude nějaký dotaz k věci, rád odpovím S pozdravem Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: HD BOX FS 9100 (řady) a Optibox Koala HDtak já u verzí 31 a 34 zaznamenal hlavní problém v origoš čtečce se starší kartou gital, kdy mi ji čtečka po chvíli nedokázala udržet načtenou. Přitom skylink jde normálně a u verze 26 na pár vyjímek i ta gitalka. No a kvalitou asi taky nic moc, protože při rozsvícení zářivkovýho svítidla mi na vteřinku vypadne a zakostičkuje obraz. U žádného jiného stb sem tento problém v minulosti nezaznamenal a ani v současnosti to nevadí arivě 200 a mascomu 5301 :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: HD BOX FS 9100 (řady) a Optibox Koala HDPosledne 3-4 fw maju UNI naschval posahanu podporu CRYNa Fortis su udajne tlaky od sucasneho, nam dobre znameho, majitela CRYPTWORKS Na to ale predsa existuju camy |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: HD BOX FS 9100 (řady) a Optibox Koala HDto co píšeš se dá dle CAIDu providera nastavit v OSCAMumoduly alphacrypt i třeba diablo se po několika hodinách resetují nebo tuhnou, takže nic moc Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
![]() |