Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ferguson 6318cr

po zhruba 20 min. provozu příjmač hlásí - žádný signál. Je pořádně horký. Když ho vypnu ze sítě a nechám vychladnout a opět zapnu jede zase těch 15 - 20 min. OK, potom zase ztráta signálu. Copak asi odešlo a vyplatí se oprava?

Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.

pakusi
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ferguson 6318cr

Jestli tomu trochu hovíš, tak mrkni na zdroj, počítám že kondenzátory to už mají za sebou...Vyjde to na pár korun, když je vyměníš, na 90% to bývá tím. Jinak to hoď nějakému známému, co někdy něco bastlil. ;)

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

dík, pevně doufám že to bude jenom tím. Je to taková srdeční záležitost - můj první příjmač, který mi ukázal co umí EMU :-)

Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.

pakusi

No taky ho mám doteď doma a ještě chodí...

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

to pakusi

Nazdar chlape. Tak na 100% je problem v zhorenych kondikoch. Ja mam 7318 a stalo sa mi to cca pred pol rokom. Pomali odchadzal signal, potom sa prehrieval az nakoniec uplne prestal ist motorcek aj potom aj receiver. Vymenil som uplne vsetky kondenzatory....kupa za cca 2 eura. Praca gratis kolega v praci. Teraz vsetko OK, super signal, vsetko slape....tiez ho mam od 2006 roku a srdcovka ako slak....zatial BEST kupa a kvalita ( EMU, soft podpora atd )

satfanusik
Registrace: 4/2007

satfanusik

jj už jsem to rozebral a tři kondenzátory jsou viditelně nafoukle.

pakusi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra