![]() |
|
DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.DigiTV:Výhody - nižší cena - 260,-Kč za základní nabídku. za jednu cenu možnost dvou přijímačů. sportovní kanál DigiSport - Anglická liga. ??? Italská liga. Nevýhody - neúplná nabídka českých základních programů. nejdou slovenské programy v Česku. karta je sparovaná s jejich přijímačem. ??? UPC Direct: Výhody - rozšíření programové nabídky a možnost dalšího rozšíření programové nabídky. - kompletní nabídka českých a slovenských programů. - přístupová karta se dá použít i v jiném přijímači. - možné obnovení předplacených přístupových karet. ??? Nevýhody - vyšší cena než u DigiTV. - stále špatná cenová politika společnosti UPC. - absence sportovního kanálu DigiSport. ??? |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.kevin kevin ser nato už Rv🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.Co prudíš chybí ti tam CsLink nebo SkyLink :laughing:V zásadě to tak je. Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
@kevinkua prďolo ty si štatista alebo dosraný dúchodca čo nema čo na praci, alebo podelany zakerak z (nevhodné slovo) ?? |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
upczdravim zabudli ste napisat ze kvalita je o hodne lepsia,jeden digisprt to neurobi.a cena myslim by sa mohla trochu upravit smerom dole na nase pomery penazeniek.... ,ja som velmi spokojny s ich ponukou ,digi by som neprial ani nepriatelovi. |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
arionerA čo si Ty!!Nejako vystrájaš!Keců,ako sů všetky dobrý,už bylo privela! :razz: :crying: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.Vy máte poroblémy !!! Pořád to stejný !!! ;P ;P ;PNechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
@zzanerkua ale však si ho všimni a zalistuj späť. na každej stránke maš kevina s priblblou otázkou.. už si tu niekedy pripadám ako na štatistickom úrade.ve´d jak má problém nech si zoberie pero papier, obvola zákaznícke linky digi, upc, magio, skylink, czechlink a nech doma so starou zrovnávajú výhody a nevýhody |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
arionerOK ale proč mu hned nadáváš jak h*vado, tak to nečti když tě to prudí :bigeyes: Někumu třeba může být takové přehledné srovnání užitečné.Se chováš jako by ti to tady patřilo :fuming: |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.Třeba chce je zviditelnit nějakého providera.Nejlepší zviditelnění je hodně kvalitních programů,za málo peněz.Kšeft se dělá obratem.Neprodáváš-nemáš.Jinak to nejde,bohužel!! :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
kevinMůžeš nám prosím prozradit o co Ti vlastně jde? Proč zakládáš stále dokola vlákno s tímto obsahem. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
kevin"- stále špatná cenová politika společnosti UPC.- absence sportovního kanálu DigiSport." tak k tomu DiGiSportu snad ako prve... neviem co je toto za ludovy folklor dokolecka dokola stale filozofovat ohladom futbalu, ale asi to niektorym treba natvrdo napisat mal si pohnnut zo svojou "krasnou, sexy, jemnou" (nevhodné slovo)ou, ist na zivnostak, zriadit si zivnost, sadnut s majitelom prav, a zriadit si KevinSport ... ak si to neurobil, tak respektuj marketingovu strategiu niekoho ineho, kto to urobil, nakupil a predava... a to ze si si vsadil na zleho kona, je bohuzial tvoja smola, nie nasa, takze emocionalne vylevy skus na maminu, manzelku, a ak sa nehanbis tak kludne i na deturence .... "stale spatna blababla politika UPC" ... no spatny si mozno v reali ty, neviem nevidel som ta, ale napisat hlupost dokaze i susedov 5 rocny Janko, len s tym ze tomu to kazdy odpusti vsak je to male roztomile dieta, ale tebe? no ako sorry, mas mat uz rozum, aby si hluposti nepisal ad1) plati cennik ad2) kazda firma moze okrem ofiko cennika zriadit ludovo povedane "akciovy cennik" pre dane obdobie ad3) prestante tu vypisovat bludy typu, ja mam zaklad od UPC za 10korun x-rokov, pekne sa to pise, len akosik nikto este nenahodil cislo zmluvy ad4) v pripade vypovede (bezne 2rocna zmluvna viazanost, po ktorej sa ak sa nevypovie zmluva, zacne uplatnovat NEAKCIOVY cennik) MOZE, ale nemusi sa ozvat tzv retencne oddelenie, ktore ma za ulohu udrzat zakaznika ... tito ludia vedia v urcitom rozsahu /nezavisle od ofiko/akcia cennenika/ dat abonentovy lepsiu cenu ... toto vsak plati len vtedy ak dotycny nebol napr pocas viazanosti odpojeny atd atd... ad5) pripadne call-centrum mishmash sa deju x a denne, a nielen v ramci call centra UPC, deju sa i v zavaznejsich instituciach ako je poskytovanie sluzby za cca 10-15E/month, takze ak je niekto na toto haklivy, tak mu este asi o zivot neslo, pretoze ako sa vravi ked nejde o zivot ide o ... ad6) neverte vsetkemu co sa popise na internete, niemand je schopny pod zamienkou anonyma urobit zo seba multimilionara, nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Ešte 3 dni Kevin........a šup, šup do školy !!! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Milan Csi sa zobudil zas?koho dnes este urazis mas to aj platene? |
sysy
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 524 |
![]() |
|
sysySi sa splietol? To patrilo Kevinovi...Alebo to nebodaj patrilo mne? |
Milan C
![]() |
|
RE: DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.ano tebe si rypak.... |
sysy
![]() |
|
sysyJa a rypák ? Ty truhlík , si prečítaj čo tu píše ďalší truhlík, ako ty. Kevin. A nie som sám koho tie jeho primitívne príspevky už serú...alebo máš dvojitú registráciu a hájiš sám seba???? :laughing: |
Milan C
![]() |
|
RE: DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.ved to je to.stale len urazas pravidelne...inteligenciu si nechal kde? |
sysy
![]() |
|
sysyTy si dnes chvastal? Opakujem !!!!Ak chceš ešte niečo napísať,tak mi vykaj. Určite som s tebou húsatká nepásol...a neviem o akom urážaní viacerých a dlhodobo tu vlastne píšeš. Že ty si napísal kedysi jeden ušmudlaný príspevok a ja som ti oponoval? Neblázni...Si mladý, vekom sa naučíš.... |
Milan C
![]() |
|
RE: DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.zasa ta nadradenost....ty sa nikdy nezmenis... |
sysy
![]() |
|
REDAKCIATouto cesto ziadam redakciu aby zakazala pristup nickom kevin a sysy...........za vsetkych normal ludi dakujem !!!!! |
satfanusik
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
sysyUž ti píše aj ďalší, aby teba aj kevina stopli!!!!Je na čase!!!! |
Milan C
![]() |
|
RE: DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.ty rad navrhujes komu dat banan a komu nie..pamatam si...hlavne uz nikomu nikdy nenadavaj..aj ked tu uz nebudem |
sysy
![]() |
|
REDAKCI ODPOVEDAsysy a kevin mate BAN a letite......zbohom |
satfanusik
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
sysyTy si ....nenedávaj? Komu? Si normálny? Kto si? Kde si sa tu nabral? Nechápem Ťa!!! |
Milan C
![]() |
|
RE: DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.chlapi,nechajte toho nehadajte sa,digi moze spustit aj 10digisprtov inteligentneho cloveka si neudrzi a ani neziska.kto trochu cita na nete tak vie co za bordel to je ,ako tazko sa ukoncuje zmluva ako je to s nevratenim veci ,ako si ich montaznici nepridu odobrat zariadenie,ako digi dava pokuty ludom co za nic nemozu,ako ich odpaja aj ked maju zaplatene ,len je chyba u nich....a podobne skusenosti.Ukazte ci to robi konkurencia ,maju tiez svoje problemy ale toto som zatial nepocul a nehajim ani upc ani skylink,cslink,su iny a najma ak to chcete pocut tak podporte domace platformy ktore vznikli na slovensku a v cechach a nie rumunov aby na nas zarabali nech si idu zarabat doma,lozia vsade po svete a robia problemy vid francia a vsade ich vyhostuju len tu ich hajite nech idu do /nevhodne slovo/. |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |