![]() |
|
DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.DigiTV:Výhody - nižší cena - 260,-Kč za základní nabídku. za jednu cenu možnost dvou přijímačů. sportovní kanál DigiSport - Anglická liga. ??? Italská liga. Nevýhody - neúplná nabídka českých základních programů. nejdou slovenské programy v Česku. karta je sparovaná s jejich přijímačem. ??? UPC Direct: Výhody - rozšíření programové nabídky a možnost dalšího rozšíření programové nabídky. - kompletní nabídka českých a slovenských programů. - přístupová karta se dá použít i v jiném přijímači. - možné obnovení předplacených přístupových karet. ??? Nevýhody - vyšší cena než u DigiTV. - stále špatná cenová politika společnosti UPC. - absence sportovního kanálu DigiSport. ??? |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
easyJen mně řekni jediný rozumný důvod,proč podpořít naše platformy??Vždyť oni dělají vše pro to aby si je nikdo nekupoval!Ať slevní,hledají úspory u sebe.Zde vede cesta.Vše mají ve svých rukách.Pokud budou mít dobrou cenu,budou mít zájemce.Jinak to asi nepujde.Propočti si kupní sílu u nás a v Německu Rakousku 3vícarechBelgii.Větší demagogii než v naších zdělovacích prostředcích,nikde nemáš,ale,bohužel,lidi jsou u nás horší než ovce.I ten bača se o své ovečky stará lépe,naši nás jen ždímou. Rv :laughing: :bomb: :fuming: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
zzanerv tom mas pravdu ale ze podporis rumunov ciganov ti nepomoze.upc by malo zemnit ceny lebo velmi vela pytaju,ale vela je nas takych ktorim stacia 20 cs programov na skylinku a .....a kolko je takych co maju komplet a neplatia a vsetko je ok.ja mam co potrebujem a neplatim ,platit budem az bude rozumna cena a rozumner moznosti zatial tam nic rozumne neni,mal som moznost skusit rozsirene baliky a nevidim za co platit,hbo nula,filmboxetra bol lepsi ale jeden nemozem predplatit,takze ostavam pri neplateni az sa nasi zobudia.a ty ak chces tak hladaj moznosti inde a neries aky sme ludia lebo to nezmenis sme blby narod....ak chces nieco blizsie pokecat ozvi sa na skype nick matkio.zdar |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
easyZdravím,máš možnost mně kontaktovat. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
easymozes mat multi za 9 eur na 2-3 mesiace ked vies ako na to...to je v podstate zadarmo...ale keby aj nebola tato moznost, tak platit 9 eur kazdy mesiac je podla mna rozumna cena |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.Prosím vás kevin napsal svůj názor a proč ne , každý má na něj nárok .Že plno lidí tady tyhle slova nemá rádo tak ať to nečte , ale nemusí hned někoho vyhazovat nebo dávad BAN To bych mohl říci i já třeba o Milan C ,satfanusik atd .dejte mu ban za jiný názor , ale proč zkráta takový vaše keci nečtu. Že se tady dává Ban za jiný SLUŠNÝ myšlenky ohledně (nevhodné slovo) TV atd je normální i já ho měl a dotedka mi to nikdo nevysvětlil , nebo je to jen vlákno o Skylinku jak je na něm vše OK ? R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: DigiTV a UPC Direct - výhody a nevýhody.Vidíte Skylink jméno se nemaže , ale jiné ano třeba DIGI TV Z Rumunska. Cenzúra jak za komunistů . :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |