Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

když je někdo fanda,tak je to v haji

Tottham-Wigan 0:0 29 min. SAMSUNG 82 uhlopříčka
Chelsy _ STOKE 28,16 min. LG HD Ready 56 uhlopříčka
Schalke-Hanover96 poločas 0:1 LG HD Ready 56 uhlopříčka
Když to doplníte o přístroje OCTAGON HD,VANTAGE HD,a FRGUSON HD,včetně dostupných a perfektních modulů CAM a ofic.i neofic.karet tak vše OK,žádné problémy a vše šlape OK.
Kam se sere sharing,Skylink,a všechny Vaše hloupé dotazy. :laughing: :laughing: Musím si rýpnout,donutili jste mě k tomu hloupými připomínkami včera. :8) R^ R^
Jinak Oj Oj 1 samozřejmě na sraz přijedu i kámošem Z POLSKA
a přivezu celý arsenál svých chodících modulů,dekodovacích karet karet,parabolky Technisat a motoru,aby jsme si mohli vše v klidu probrat,včetně N3 s Polským kolegou. :)) :))A už mi dejte všichni,kteří jste nenormální fandové sat. pokoj,čau. :))

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

amais

kde jsi teď,přijď na Kafe,nebo na pivko hodíme pokec,zavolám další kolegy,je nás cca 6 Ks a dáme pokec.Co zde děláš a kde.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

RE: když je někdo fanda,tak je to v haji

Zacinal jsem praxi 1987 na zavode 115 v OVA :) (Elyty,MPET kondy a potaky),no ale vetsinou jsem fusoval na UMP:),ale nerikej to nikde,at nemam polepeny kadrovy profil .Tehdy byl generalni myslim p.Skala ,pak to slo do kytek (zbyly z toho ES OVA).

hdpe
Registrace: 11/2007

sakra, pivko jsem už dal, tak přijet nemůžu, ale někdy to uskutečníme R^ . Jsem z Libchav. V Lan. jsem tě parkrát potkal když jsem šel si protáhnout tělo do posilky, šel jsi s pejskem .často o Tobě mluvíme s Davidem Kar. Samo že v dobrém R^ .Tak se zatím měj. Čau

amais
Registrace: 2/2010

hdpe

Tak ten p. ing Skála je dnes největším šefem přes AVX Japonskoamerickou firmu pro Evropu a zaměstnává tato firma min. 5000 zaměstnaců jenom u nás. :8)

hery

Klobouk dolu,matersky zavod a tradice to je proste dobry zaklad,na kterem se zapracovalo.U nas se to transformovalo pod vedenim Ing.Vyorala do ES.

hdpe
Registrace: 11/2007

Tvrdej komunismus jo? Ane komunismus nikde neexistoval ani ten tvrdy. To jsou ale mordy :laughing: :laughing: :laughing:

Standa22
Registrace: 3/2009

Standa22

S tím tvým sharingem jsem já pracoval,když si ještě nevěděl co to je!!!!! :)))
Jinak já koukám na 3 fotbaly naráz,vidím třeba ARSENÁL,Chelsy,a BOLTON,ale Ty vidíš jenom jeden a ještě kolikrát na hov..no Ty 300 karet :laughing: :laughing:,mě jich stačí 15 ale mojich a jsem nezávislý na nikom.
Takhle jak myslíš Ty tak jsem myslel možná před dvěma lety,ale od toho jsem šel do háje!!!!!!! R^ To je nejjednodušší způsob,jak Tě dostat i nechtěně do pekného průseru,o tom by Ti povyprávěl můj kolega z Polska chytráku,a nemusí to trvat dlouho,hlavně o tom drž ústa,když už to děláš. :fuming: protože to je to první,že si zaděláváš,né jen Ty jo?? ok.

hery

21:14
2,9 promile v krvi. :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

lachtan

Máš Ty,nebo jak jsi to myslel :8) to na mě nezkoušej Šumperáku!!!!!!Na to si dávám moc velký pozor!!!a zas tady někdo mate,že!!? :bomb:

hery

:laughing:

lachtan

Je vidět,že paměť ti slouží. :laughing:

lachtan

lachtan

a Tobě né???,Jak se máš,byl u Vás ve čtvrtek na jedné stavbě,ale mám vždy takový fofr,že hned musí odjet,tak se ani nemohu stavit,třeba na kafe,nebo pokec!!!Kluci Moravský!!

hery

Já ted budu asi do Lan. jezdit častěji. :laughing: Švagrová se tam stěhuje. :8) Neboj na Kraličáku sníh ještě nemáme. :laughing:

lachtan

Hlavně jak sjíždíš z Bludováku, tak víš co je za tou zatáčkou,tak pozor na to!!! :laughing:

lachtan

lachtan

Tak jak sem budeš brázdit,vždy se stav,jsi vítán,hodíme pokec,seznámím Tě s klukama od nás a zas budeš mít o pár dobrých hochů přes sat.příjmy víc k diskuzi. :8)jinak čau mám tu vnučku a musím ji teď rychle uspat abych si to pivko a jednu velkou mohl konečně dát!!!! :laughing:

hery

lachtan

Pod Kraličákem 7 km směr POLSKO je GOWOROW,Zde je můj Kámoš,rovněž blázen do Sat. Polák,který s námi spolupracuje!!!!!Já ho mám jako kolegu velice rád,vždy dovede dobře poradit i s moduly.

hery

se divim ze se nechas od nekterych vyprovokovat,jsi prostě HERY a nekteri stim maji problem , ja se i pobavim a i nejake to nove info nacerpam ,ja ti treba ryze cesky i zavidim tu zarputilost jak jeste nekomu po zkusenosti zde na foru i odpovidas na jejich poznamky ktere nesouvisi vůbec s tematem

jofan
Registrace: 9/2007

čau hery,
nepíše se "za komunismu" ale za doby míru

jinak jsem se zase tak dlouho nepobavil :laughing:

doporučuji Ti si napsat Tvé přístroje někam do wordu i s poznámkami a pak nemusíš pracně psát, pouze zkopíruješ a vložíš a článek je hotov!!!

s přátelským pozdravem :8)

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

hery, asi budes teda borec ohladom satelitov a kadejakeho ci u z legalneho alebo nelegalneho prijmu...a, nic proti...ale...neni to uz akesi chore? :D

radolaco
Registrace: 2/2010

jofan- ahoj

já jsem si taky myslel,že už se zde odhlásím,víš ale když se na to tady tak koukám,tak Ti hoši co mě stále napadají kvůli tomu,že si dovedu vždy nějaké problémy vyřešit a bez nich,a oni Ty problémy mají a dodnes se z nich nepoučili i když se jim občas chce poradit,tak jsem zůstal,protože když někdo něco dělá i kdyby nechtěl musí nějaký ten poznatek vypustit ven,aby se to ujalo!!!Pak už záleží na tom,jak ho kde a jak někdo zaseje!!!! :8)Dík za podporu!! a už jdu spát,zítra jedu do Hradce Králové za dcerou do nemocnice a chci si řádně odpočinout.4au ať se daří!!!!

hery

lachtan

Byla vnučka a do Holčovic to máš blíže ze Šumperka :laughing: :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

misut

čau jožko,a nejblíž to je od Sudoměře a už to ukončíme :laughing:
Jak to jede u Tebe,doufám vše Ok,Máma kouká v obyváku ,pejsi v garáži mají LCD a Ty koukáš na na starý křáp ve svém komfortu,že?? Nic ve zlém čau.Zase jsme se dnes aspoň pobavili. R^

hery

re-hery

Který z těch šesti myslíš,V garáži je Octagon,jinak máš pravdu že máma asi v obýváku s linuxem,já mám nyní před sebou španělskou klávesnici :laughing:

misut

Kua misut ty žiješ? :laughing:

lachtan

lachtan

Před chvíli budíček je tady krásně a má být 44 st..Včera fotbal na stadionu Rica Peréze plný dům R^ ,ale prohráli s Bilbaem 1:0,nezvládli začátek 2.poločasu :fuming:

misut
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra