Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Levante-Sevilla HD fta

dnes 22:00 na poz.21,6E 11080V 8888 fec je to možné v tom čase už nebudu u svého stb.

Ufones
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Levante-Sevilla HD fta

ano je to mozne al jazeera HD R^ R^ R^ 65% u mna

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Levante-Sevilla HD fta

proč bych se měl koukat jako šumák na tuto frekvenci,která mi ani není sympatická,když se budu chtět koukat tak je tam u mě min.6 možností od Aljazzera až po C+NL,a atd. Třeba NOVASPORT HELLAS, nebo Myslím i Bulsatcom,a myslím že to nakonec dává i Sport 2 CZ,tak co tady šačkujete.Vše vždy v klidu a jedno plzeňské :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

v HD je lepší obrázek než v SD

viliam
Registrace: 11/2006

hery uz sa nevystavuj co mas a co mozes,co nas potom aj ja mozem sledovat 13e ...atd a co ...

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Hery,zajisté nejste spokojen s tím,co se Vám povedlo a uvažujete ,že půjdete dál.Můžete prozradit,co nového připravujete,na co se můžeme těšit?

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Lunix Qviart 4k,Skylink,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

taky to jde na Idman TV (42.0E)

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Levante-Sevilla HD fta

kolego Ty si sleduj co chceš,jestli 13E,nebo 53E a nebo 30W Digitál + španěl,a do mě se nenavážej,Ty tvoje sharing jsem já už ukončil před rokem,to není nic co by Tě ohledně sat. příjmů vyzvedlo do výšin,to umí můj desetiletý vnuk s OCTAGONEM 1018 HD ,který jsem mu pořídil a sleduje to,i když ho upozorňuji na různé průšvihy,které mohou nastat.
Nic jiného neumíš např./progr. karet,modulů/předělávat v programech softcam,vymyslet něco co pojede v tvém přístroji ok navíc??? jestli né,tak to rychle ukonči břídile.Už toho mám s takovými umělci dost./rekormane/ když Ti vypnu internet,tak budeš koukat možná tak na 24 ČT,
:laughing: :laughing: že??

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

předešlý příspěvek

platí pro chytrolina wwwe: ještě nic nepřevedl :laughing: :laughing: Rv

hery

super feed

Vďaka Ufones,super obraz. hery, ak Ťa to nezaujíma, nereaguj.

ronyfun
Registrace: 2/2008

ronyfun

pochvala potěší jen dělám radost i jiným

Ufones

hery

a keď mu vypneš internet a aj sebe tak tak po zmene kľúčov nebudeš pozerať ani ty , lebo si nebudeš môcť nič nájsť. Samozrejme okrem čt24. :laughing:

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@hery

Fajn, pojďme do toho a pobavme se, co nového jsi vymyslel konkrétně ty. Vynechme ale nějaké HD placky, které sis koupil, "programování" karet a modulů (nechápu, proč se užívá slova programování, když to s programovaním nemá vůbec nic společného), loadování softů do přijímačů, stupidní editaci textových souborů typu softcam, které umí kdejaký (nevhodné slovo), když si koupí hardware a stáhne nebo dostane od někoho příslušný soft.
Toto není přece nic nového a složitého, ale je to pouze papouškování něčeho, co už udělal někdo před tebou.
Zajímá mě tvůj konkrétní VLASTNÍ přínos v oboru FTV a pay TV.

Např. já můžu říci, že se mi podařilo upravit binárku jednoho nejmenovaného emulátoru pro linuxové přijímače tak, aby podporovala EMU v Irdeto2, dále jsem zprovoznil korektní local a network EMM pro karty Trikolor TV a rovněž i pro nové Skylink ICE karty s atypickou hlavičkou EMM streamu ve formátu 8X 40.
Je to můj vlastní přínos, který jsem sám vymyslel a udělal.
To znamená nekoupil, nedostal, nestáhl z internetu, atd...

Prosím, máš slovo.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel

Aleši Havle,jsi dobrý,ale pro dreamy píše kde kdo.Co něco udělat pro Octagon 918 HD.Jinak ale s Jaroušem je fakt legrace,ale někdy kecá až moc.Moc se vymlouvá na kamarádi.Měl by také něco sám dělat! :))) R^ :razz:

zzaner
Registrace: 9/2006

@zzaner

Právě, že ani ne.
Poslední dobou jsou linuxové přijímače obecně spíše až jedny z posledních, na které někdo dělá nové emulátory nebo vylepšuje funkce těch starých. Všimni si, že kolikrát něco dávno jde např. na Arivách nebo Illusionech, zatímco linuxové boxy ještě spí zimním spánkem. Tato situace mě i motivovala k myšlence, že když si ten soft neupravíš/nenapíšeš sám, nikdo jiný to za tebe neudělá. Nemám sebemenší důvod něco dělat pro Octagon, když ho nemám. Starám se pouze o softy na takové přijímače, které sám vlastním - nebo alespoň přijímače s podobnou procesorovou architekturou.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra