Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Mimo mísu Samsung LE37R86

Nemůžu na tomto LCD Samsung LE 37 R 86 pořádně nastavit programy v DVB-T. Našlo mi to nějaké, ale pořadí začíná od 800. Potřeboval bych to nějak upravit, odstranit rádia a tak. Mám dojem, že ten tuner je tam velmi jednoduchý. Jinak je TV opravdu výborná.Pomůže někdo?

algec
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Asi těžko.

Už jsem se s tím setkal taky. Tyto přístroje přiřazují různé typy vysílání různým číselným hodnotám. Přemístit tak vysílání DVB-T na předvolbu ze začástku číselné řady je nemožné. Mně se to tedy nikdy nepodařilo, a návody to neřeší.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

RE: Mimo mísu Samsung LE37R86

Lze si vytvorit favoritni, tj. s hvezdickou.

Hypnos
Registrace: 3/2009

Pokud si dobře pamatuju tak dcera má podobného Samsunga kterého jsme jí nastavoval tak to šlo pouze přes oblíbené.
to znamená ty které chci přehodím do oblíbených/favoritních a tam už jdou i přehazovat.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Šteloval jsem dva u známejch a jenom přes favoritní jinak mi to nešlo , ale dodnes stím nebyl problem.

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Dělal jsem dnes Samsunga a tam je položka v menu seznam kanálů a pak se zmáčkne Tools a vyjede ti tabulka úprav co chceš s kanálem dělat.Rádia jsem zákazníkovi vymazal a DVB-T dal na počáteční předvolby.Pokud ti to pomůže budu rád.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra