![]() |
|
Mimo mísu Samsung LE37R86Nemůžu na tomto LCD Samsung LE 37 R 86 pořádně nastavit programy v DVB-T. Našlo mi to nějaké, ale pořadí začíná od 800. Potřeboval bych to nějak upravit, odstranit rádia a tak. Mám dojem, že ten tuner je tam velmi jednoduchý. Jinak je TV opravdu výborná.Pomůže někdo? |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
Asi těžko.Už jsem se s tím setkal taky. Tyto přístroje přiřazují různé typy vysílání různým číselným hodnotám. Přemístit tak vysílání DVB-T na předvolbu ze začástku číselné řady je nemožné. Mně se to tedy nikdy nepodařilo, a návody to neřeší.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu Samsung LE37R86Lze si vytvorit favoritni, tj. s hvezdickou. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu Samsung LE37R86Pokud si dobře pamatuju tak dcera má podobného Samsunga kterého jsme jí nastavoval tak to šlo pouze přes oblíbené.to znamená ty které chci přehodím do oblíbených/favoritních a tam už jdou i přehazovat. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Mimo mísu Samsung LE37R86Šteloval jsem dva u známejch a jenom přes favoritní jinak mi to nešlo , ale dodnes stím nebyl problem.AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu Samsung LE37R86Dělal jsem dnes Samsunga a tam je položka v menu seznam kanálů a pak se zmáčkne Tools a vyjede ti tabulka úprav co chceš s kanálem dělat.Rádia jsem zákazníkovi vymazal a DVB-T dal na počáteční předvolby.Pokud ti to pomůže budu rád. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
![]() |