![]() |
|
Sportovní přenosyZdravím mám dotaz?Jaké sport.přenosy jsou na těchto kanálech?Vše 26E 90ka parabola:KUWAIT SPORT PLUS,ALKASS HD,BAHRAIN SPORT LIVE,BAHRAIN SPORT 1-2,DUBAI SPORT 2-3(HD),AL JAZEERA SPORT ASIA 1,AL JAZEERA2,MODERN SPORT. |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Sportovní přenosyvšelijaké hlavně míčové a asi nejvíce z Arab.prostředí. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Sportovní přenosyPředpokládám, že asi fotbal.Jaké ligy převažují?Mám UPC,má smysl točit parabolu na Badr? |
bora
![]() |
|
RE: Sportovní přenosyAno má to zatím smysl !!! zítra to muže být ale jinak.Bundesliga v SD i v HD Live FTA.Občas nějaký tenis.To je asi to neatraktivnější co tam je.Zbytek sportu jsou kraviny k ničemu ..aaspon pro mě. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
Sport.přenosyTy kraviny pro Tebe jsou např.co?Mě zajímá třeba mezinárodní basket,hokej,baseball atd. |
bora
![]() |
|
RE: Sportovní přenosytyhle sportovní TV jsou většinou lokální programy, chápeš. mají to i v názvu, podobně jako ČT4 nebo STV3. bez ambice na nějakou mezinárodní sledovanost. výjimka je hlavně al-jazeera a ten dubai sportVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sportovní přenosya to se taky potvrzuje v praxi. momentálně na JSC Sport 1 argentinská liga (16:9, ENG) a na Dubai Sport HD záznam z bundesligy (16:9 upscale, ENG audio)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sportovní přenosykuwait sport dava skotsko ligu |
buky
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
![]() |