![]() |
|
Ferguson Ariva HD comboAhoj, chtel bych se zeptat na zkusenosti s timto prijimacem, uvazuji o jeho koupi, ale v recenzi tady na parabole jsem cetl, ze jeste nema ceske menu a ze ma nestabilni soft, tak bych chtel vedet co je na tom pravdy. Taky nekde bylo psane ze na tom pry nejede Nova HD. Chtel bych to pouzivat se skylink kartou a samozrejme i s HD programy. Nebo pripadne doporucte nejakou alternativu, ale musi to byt Combo (DVB-S+DVB-T) a fungovat se skylink kartou. Diky.Illusion M3 Combo
|
AliG
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 184 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva HD comboAriva má standartně cz menu, ale kombíka můžeš skusit třeba Arguse, nebo nějaký Linux s přikoupením DVB-T tuneru ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva HD comboJak píše netace,combo za slušné peníze Argus mini 2v1 IP. Krom 2x čtečka+2xslot na modul čte všechny naše karty, české menu, PVR a umí toho po LAN mnohem více. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva HD comboOd ofiko softu 019 je v Arivě Combo cz menu, chodí na ní obě karty CZ bez problémů, s patch softem podporuje EMU i newcamd. Spolehlivě blokuje EMM. Nemám s ním jedinný problém. R^VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
ferguson nebo argusTak diky za informace, ted se mi ovsem zalibil ten Argus, protoze ma dve ctecky a dva sloty na moduly, jen jsem bohuzel o nem nenasel moc informaci, zadna ceska recenze atd. Rozhodl bych se treba taky z hlediska jednoduchosti ovladani, podle provedeni dalkoveho ovladace... bohuzel nikde jsem nenasel fotku DO toho arguse. Bude slouzit hlavne pro rodice, tak je to docela podstatna vec pro mne. Poradte, ktery teda zvolit :)Illusion M3 Combo
|
AliG
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva HD comboTak uz jsem si nasel foto toho DO od Arguse, no prijde mi teda povedenejsi to dalkove od Fergusona, i bych rek ze ma lepe propracovane menu, no ze to ma jen jednu ctecku to bych ozelel. Tak jestli je pravda to co pise Tkan, tak myslim ze jsem rozhodnuty. Ted uz jenom vybrat nejaky eshop kde bude skladem a za dobrou cenu.:)Illusion M3 Combo
|
AliG
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva HD comboNo pokud se Ti zdá povedenější dálkové od Arivy, tak pomož pánbů.Arivu jsem měl půl roku doma a jen jsem nadával na rozmístění tlačítek na dálkáči, o menu nemluvě. Argusy mají na všechny své typy stejné dálkové, rozmístění tlačítek - nejpoužívanější - kolem kolečka s O.K., je vidět, že to navrhoval pedant Němec. O menu už ani nemluvím. http://www.youtube.com/watch?gl=CZ&v=7DsBemYz780 http://www.youtube.com/watch?v=_n3uW1bEp-M&feature=related a vůbec na www.youtube.com si můžete vpravo odklikat všechny videodemostrace. Opravdu miluji takové závěry laiků typu Alig, podle kterého se pak třeba rozhodují jiní. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva HD comboStale uvazuju ktery z nich zvolit, ale na tom Argusu se mi zda ze je zbytecne velky ovladac, s zbytecne moc tlacitky, se bojim aby nemeli rodice s ovladanim potize. Ale vse je asi jen o zvyku.. zase je levnejsi nez ten Ferguson. Dulezite je pro mne aby vzal tu novou Skylink kartu a jednoduchost obsluhy.Illusion M3 Combo
|
AliG
![]() |
|
uživatel ojoj1Vysvětli mně pojem,umí více,CO??Přesně popiš!Jinak je to na Rv |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
![]() |