Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

zajimavé Free TV na Orbitě

poraďte prosím kam pootočit parabolu 85cm ,aby měl člověk možnost chytnout zajimavé ale pouze free (i dočasné) kanály typu sport,film,erotika,dokument atd,děkuji za info, dlouho jsem do toho nedělal tak to zkouším touto cestou,díky pánové profesionalové R^ R^ R^

zori
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: zajimavé Free TV na Orbitě

objevil jsem tady z infa třeba ty testy na 8W foxu... ;P

zori

aktuální filmová novinka je fox movies na 8W. opět se dá přijímat na menší parabolu. je to skvělá stanice, která vysílá poměrně kvalitní mix US filmů z posledních 25 let.
https://www.parabola.cz/zpravicky/12524/nekodovane-testy-fox-movies-na-8w/

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

dále bych doporučil FTA program horror channel na 28E, který je v nočních hodinách taky zajímavější než pay-tv programy typu hallmark nebo TCM central europe. produkce je béčková, ale v tomhle žánru platí, že spousta b-filmů je něčím zajímavá

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Vorti máš pravdu,pokud je u mne nejstarší vnuk,také je sleduje.Říká že je to tam zajímavé.

zzaner
Registrace: 9/2006

hezky to jsem netušil a jsem vlastně také vnuk :-) tak díky chlapy za info, jak bude čas budu ladit,točit a kdyby jste měli další typi, budu Vám vděčný a třeba nejen já,dík a hezký den všem

zori

z těch dokumentárních bych rozhodně doporučil německý programy n-tv a n24 na astře 19e. zpravodajský TV jsou to jenom částečně a velkou část programu zaberou nejrůznější kvalitní dokumenty

vortimond

20 TV...arabský kanál na 16 st. východně a tuším i na HB. Občas dávají filmové novinky v originálním znění s arabskými titulky. Zrovna včera dávali novou Alenku v říši divů.

petr121
Registrace: 4/2008

Tak to už vypadá na motor.Já osobně mám na střeše motor a druhou parabolu na pevno 28,2E

Ji.sat
Registrace: 1/2006

nie som profesional

no sat. televizia je moja zabavka...pre fanusikov rockovej hudby doporucujem program SCUZZ, a pre priatelov pravdivych pribehov TRUE MOVIES, TRUE MOVIES 2... na tom istom sat. ako horor chanel...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Po provedení inovace,mám na USALS 26 pozic.Člověk se může občas podívat,jak se jinde baví.Je to jen jako koníček.Pro normálního uživatele stačí 3-4 pozice.Pokud má TV jen na sledování programů. :) :) R^

zzaner
Registrace: 9/2006

RE:

Ještě bych přidal jeden zajímavý program s angl.mluvenými filmy s poměrně dobrým obrazem. Je to ATV International na Turksat 42E 11411 H 27500 5/6. Včera tam byl Avatar, dnes nějaký akční film. Bohužel zatím není program, jejich stránky ve výstavbě.

ZDK93
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra