![]() |
|
Komu dneska vypadla Skylink karta v přijímači.Dneska ráno vypadla karta na Showbox S-300 a vím, že i jiným na jiných přístrojích je stejný problém. Máte nějaké info co a jak ? |
JirkaP
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: Komu dneska vypadla Skylink karta v přijím...Mě nevypadla ani s přijímače na zem ani nijak jinak...Drembox 800HD / 500 HD vše ok. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Komu dneska vypadla Skylink karta v přijím...ako ze vypadla karta, von z pristroja?nie je nahodou nova a nie to nahodou 20 dni po jej prvom vlozeni do pristroja? ake mas zapisy? fta programy ti idu? co si si uz nastudoval o tomto probleme? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Komu dneska vypadla Skylink karta v přijím...Na Showbox treba nahodiť najnovší soft.v 024.Síce to občas stále seká ale zápisy mi prešli.Ešte treba dať pozor na plagiáty zn.Showbox napr S BOX a podobne.Nový soft.korektne funguje na originál prímačoch,ktoré majú hologram Sapro cz.ˇUdajne Showboxy z AB com majú iné ID to ale neviem posúdiť taký som nemal. |
igor74
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Komu dneska vypadla Skylink karta v přijím...Karta Skylink - často mi zákazník říká, že už po deseti dnech mu to spadlo a musel zaregistrovat. Někomu to ale vydrží skoro i tři týdny - tak aby se v tom čert vyznal - jak je to nastavený nevimFull - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Komu dneska vypadla Skylink karta v přijím...vše chodí jak má bez výpadků sekání atd . Panasonik s vestavěným satelite bez nahrání najnovějšího softvéru , kromě 50% mazanic na SD to jede OK . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
Dejfregistroval som už možno 100 kariet, ale pred dvadsiatym dňom neprestala ísť ani jedna. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Komu dneska vypadla Skylink karta v přijím...Včera mi volal kamarád, že mu přestalo vše jít ze SKylinku na Showboxech 700 Platinium, má 2x kartu standart. Má nejnovější soft a chyba byla s ECM |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Komu dneska vypadla Skylink karta v přijím...ano, na Showboxech je chyba v ECM a nechodí zápisy. |
JirkaP
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: Komu dneska vypadla Skylink karta v přijím...Me to udelalo vcera na Vantage,stacilo kartu vytahnout a znovu zastrcit,a zas to bezi,obcas mi to udelalo i na Openu,proc to netusim. |
Motylek
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: Komu dneska vypadla Skylink karta v přijím...Taktiež som registroval stovky kariet,každá šla doteraz 20 dní ani jedna ,ani o deň menej.Ale boli to karty Skylink.Až teraz Ice karty,prvé ti a prvé problémy.prestali šlapať už o deň skôr a aj po zaregistrovaní neprišli zápisy.Musel som na každú poslať nové zápisy a potom sa rozbehli.Uvidím,čo urobia ďalšie.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
letasa jak jsi to udělal? ten refresch karty co máš možnost udělat jako zákazník, nebo prodávající je k ničemu, nefunguje. |
netace
![]() |
|
RE: Komu dneska vypadla Skylink karta v přijím...No nemusel som to doposiaľ robiť.Ale keď máš prístup ku karte-meno a heslo,tak to ide urobiť.Včera som to musel robiť prvý krát a karty nabehli.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
letaspsal jsem "máš možnost udělat jako zákazník, nebo prodávající" - registrující, ten refresch je na dvě věci, pokud to neudělá technik SKylinku. |
netace
![]() |
|
To netacezaujimave, ze mne registracni refresch ide , k comu by tam asi bol |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
RE: Komu dneska vypadla Skylink karta v přijím...na okrasu, na 4 kartách včera ani jednou nezabral |
netace
![]() |
|
RE: Komu dneska vypadla Skylink karta v přijím...mne ked chcem dat refresch napise vyberte kartu no netusim skadial |
redo2
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |