![]() |
|
Výpadky rozkódovania programu - Dreambox+SkylinkStretli ste sa už niekto s tým, že by vám aj pri vloženej originálnej karte v uničítačke občas na pár sekúnd vypísalo hlášku o kódovanom programe (nedokázalo vypočítať aktuálny kľúč)? Mám Dreambox 600pvr, v ňom vstavaná uničítačka + harddisk, Gemini v4.5, CCcam 2.1.4, poslednú verziu NewCS, bielu Skylink kartu. Všimol som si to hlavne pri spracúvaní nahrávok (ProjecX vyhodí chybové hlášky PID XY - invalid start_code of buffered packet..). PS: signál je v poriadku. |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: Výpadky rozkódovania programu - Dreambox+S...u skylinku je možné vše,kup si cs link |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Výpadky rozkódovania programu - Dreambox+S...V posledni dobe mi to dela treba na novych Mascomech s ICE kartou, taky nevim, co s tim a kde je problem (orig.ctecka CW-clovek by cekal, ze nebudou problemy) ... |
Nick1612
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Výpadky rozkódovania programu - Dreambox+S...No, uvidím či som si s niečím pomohol. Nakoniec mi dreambox zblbol do takej miery, že už mi nefungoval Blue button, nedokázalo mi to nahrávať na vstavaný disk, zmizla mi väčšina programov z Bouquetov. Preflashoval som teda na posledný gemini 4.7, natiahol cccam 2.1.3 a newcs 1.67, nahral zálohované Bouquety a settingy pre pluginy. Takže teraz je môj dreambox ako nový. Uvidím dokedy. |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: Výpadky rozkódovania programu - Dreambox+S...Taky jsem si naběhl z IEC kartou už je nechci ani vidět.Modul Irdeto tam bych taky nepředpokládal problémy ale co peníze odemne neuvidí.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
![]() |