![]() |
|
PS3 na plazměZdravím všechny,potřebuju radu od zkušených.Mám plazmu LGPg6000 42".Uvažuji o koupi PS3.Vím,že na hry je lepší LCD,ale tenkrát jsem plazmu kupoval kvůli sportovním přenosům.Jde mi o vypalování obrazu ve hrách.Mám se toho bát nebo myslíte,že je to jedno?A případně jestli PS3 někdo máte tak jestli šlape bez problému.Děkuji za vaše názory |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: PS3 na plazměmyslim, ze pokud mas nejakou novejsi plazmu, tak asi problem se statickym obrazem neni ... ale sam nevim, mam LCD ... |
davebj1
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: PS3 na plazměTento televizor mám doma, a ještě se nikde nic nevypálilo. Ani když 2 hodiny zobrazoval menu ze sat receiveru. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: PS3 na plazměPS3 je super stroj a hry jako např. killzone 2 jsou lepší než crysis pro PC. taky je to vynikající DVD a blu-ray přehrávač. a nebýt toho hackera s nickem "geohot", tak by na ní do dneška fungoval navíc i linux, takže by do značný míry nahradila PC. já mám ještě tu starší verzi, který se říká "fat" nevím jak jsou na tom ty novější. ale při tom výkonu není prakticky ani moc slyšet a je celkově stabilní a bezproblémová věc.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
@vortimonddík za radu,prosím tě když to máš doma používáš na tom net?Jinak mě láká mafie 2,myslím,že ta grafika přes hdmi kabel je super R^ .Tak mi prosím ještě napiš co se na tom dá všechno dělat.Díky moc |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: PS3 na plazměprohlížeč netu na tom funguje, odstranili akorát softwarově podporu pro instalování linuxu (když se před časem objevil ten hack), která tam dřív byla. není problém používat klávesnici a myš (nevím jak je to s češtinou). jenom při hraní musíš používat ten jejich bezdrátovej ovladač, myš používat nelze (což nevadí, je to věc zvyku)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: PS3 na plazměahoj, mam plazmu samsung 550 model + xbox. nic sa nevypaluje. ano zostane tam obcas nieco "vypalene" ale to nie je vypalene ako pri starych plazmach. je to o tom ze plazma ma "pamat". je to ale kratkodoby efekt.myslim ale ze keby som sa velmi snazil tak vypalim aj dnesnu plazmu. ale tento problem ma aj LCD. tam to sice funguje inac ale tiez sa da "vypalit". |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: PS3 na plazměMám plazmu Panasonic několikrát jsem těžce zachrápal že jsme se vzbudil až nad ránem plus třeba pul dne sleduji jen CT24 a žádně vypalování nepozoruji ani při podrobném zkoumání..ale hlavně už to ani nezkoumám ani neřeším při těch cenách a rychlosti vývoje všeho stejně vše co ted máme za 3 roky skončí jako bez cenný šrot u poplenice |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: PS3 na plazmětak tak. dnes sa tv uz nekupuje na 20-25 rokov ako kedysi :D |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: PS3 na plazměkillzone 2 - level s exoskeletonemwww.youtube.com/watch?v=p3HKo7S5rhE Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
a konecne uz existuje aj chip pre ps3!sice stoji este velke peniaze,ale casom cena urcite klesne dole ;) Viac info na LakiDVHK :) |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: PS3 na plazmě2 vortimond : Odstraneni OtherOS v PS3 bylo provedeno daleko driv nez GeoHot uvolnil Hack... Ale stejne to nebyl plnohodnotny Hack. Nedokazal spravovat kompletne cely vykon konzole. Ale tedka vysel hack na USB Sticku, ktery konzoli pri startu nastartuje do Debug modu a pod timto modem je mozne instalovat jakykoliv aplikace. Je to vlastne mod, ktery maji v testovacich firmach a serverech. Tyto debug mody primo podporuji spousteni ISO her a aplikaci a hlavne Homberew aplikaci. |
Kony.cz
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: PS3 na plazmějo ale u těch starších verzí se vůbec s odstraněním podpory Other OS původně nepočítalo. to sony původně takhle oznámila. bylo to odstraněný jenom u verzí slim.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: PS3 na plazměpodle mně vypalování obrazu u plazmi stále hroziDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
to fpsfpsTy by ses neměl vůbec koukat na televizi, ale učit se pravopis. Dvě hrubky v tak krátké větě to je naprostá hrůza.Tvé příspěvky zde jsou v tomto směru hodně smutné.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
![]() |