![]() |
|
DVB-T v PL, jsou nějaké nové informace?Dlouho jsem tuto problematiku nesledoval.Jsou nějaké novinky o vysílačích Skyrzyczne, Kosztowy, Chrzelice a Wrzeczyca? Bude něco už letos? Zaslechl jsem například tyto informace: - Skrzyczne na K38 má jít pouze do 30.9.2010, pak se DVB-T mux buď vypne nebo přeladí někam jinam... - Kosztowy má na K51, 50kW, V, ND vysílat mux3, ale nejdříve až tak za cca 14 měsíců Víc nevím. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: DVB-T v PL, jsou nějaké nové informace?U toho Opole je problem některý mux má vysílat z Chrzelic jiný z Góry Świętej Anny z které jedou zatím pouze radianikdo nic neví,poláci z příhraničí se víc radují se spuštění českého dvb-t než češi a moraváci.U mě jedna anténa na Praděd,druhá na Opole dvb-t slučovač,dvb-t zesilovač vše nachystané ale zatím pouze analog,doufám že za měsíc z Pradědu zařvu heuréka světlo. http://radiopolska.pl/wykaz/pokaz_lokalizacja.php?pid=16 Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: DVB-T v PL, jsou nějaké nové informace?Já nemám nachystané vůbec nic, protože nemám tušení, jestli tu co půjde. A pokud ano, tak Opole ani Praděd to s největší pravděpodobností nebudou. Ani jeden z těch dvou vysílačů mi tu v analogu nikdy nešel (kopce), jen VKV, a i to dosti mizerně.Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
Emiteltvrdí,nepustíme nic pokud nebudou smlouvy a platby,platí pro všechny muxy ,tvp i soukromníky,jelikož se neustále mění vedení v těch jejich dohližitelích a radách,vidím to černě,jediné pozitivum-emitel je připraven k okamžitemu spuštění,ale podle harmonogramu,který prakticky žádný neplatí-vyberte si !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 917 |
![]() |
|
RE: DVB-T v PL, jsou nějaké nové informace?Mají v tom neskutečný bordel. :lookaround:Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
![]() |