![]() |
|
titulky Ferguson HF8900Chtěl jsem se zeptat jestli ostatním jdou na Fergusonovi HF8900 titulky např. u National Geographic, nebo National Geographic Wild. Od té doby co je UPC na Thoru, mi titulky na vybraných kanálech nejdou a nevím, proč. Na Astře bylo vše ok. Mám ještě starý Philips 6010 tam titulky jdou bez problému. To stejné Ferguson Ariva 100E, taky žádný problém s titulkama. Když dám na ovládači titulky, objeví se na výběr DVB Cestina a nebo Off. Vyberu DVB Cestina a nic. Občas i jiné stanice jedou s anglickou stopu a titulky na ostatních přijímačích fungují, na Fergusonovi HF8900 ne. Už jsem i měnil HDMI kabel, připojoval Scart a jiné nesmysly a výsledek žádný. Zkoušel jsem i oba originál softy a to 1.15.0A a 1.20.4A, bez změny. Můžete mi prosím někdo poradit. Děkuji. |
waterford
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: titulky Ferguson HF8900Aj mam taky prijimac stale ked prepnem musim titulky znovu zadavat cez dialkove lebo si to nezapamata. |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 586 |
![]() |
|
RE: titulky Ferguson HF8900tovární firmware 1.14.0APři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
BabuiKed sa zmeni soft moze sa zmenit obraz myslim lepsi alebo horsi alebo sa obraz vobec nemeni a je stale rovnaky a nezalezi na softe... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 586 |
![]() |
|
RE: titulky Ferguson HF8900mám zrovna tuším 11.4.něco a myslím, že si titulky pamatujeZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: titulky Ferguson HF8900Očekávání nového továrního softu bude zřejmě bezpředmětné, co ??? :(( |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: titulky Ferguson HF8900Ještě jsem našel novější 11.25.6D, tak zkusím, ale na současném mi nic nechybí.S továrním bych už moc nepočítal, je stabilní a umí vše co má umět. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
titulky Ferguson HF8900Díky všem za reakce, přesto žádný pokrok v před. Nahrál jsem ještě pár neoriginálních softů, ale nic se nezměnilo. Pokud máte někdo originál soft 1.14.0A, můžete mi dát odkaz? Ještě tohle zkusím a pak už nevím. Díky |
waterford
![]() |
|
titulky Ferguson HF8900Mě nejde o to, že mi titulky nezůstanou uložené, já bych byl rád, kdyby se aspoň objevily. Jak říkám u UPC na Astře při stejném softu ok, u UPC na Thoru při stejném softu nic, vůbec nejdou vyvolat, natož aby se objevily samy od sebe jako na jiných přijímačích. Stále nechápu kde může být chyba, Philips DSX 6010, tam jsem jen nastavil na Thor a vše ok, včetně titulků. Kamarádi, kteří používají originál šedý přístroj od UPC Philips DSR 4101 nemají s titulkama problém. Nemyslím si, že Ferguson HF8900 je nějaký šrot, ale nerozumím tomu, že na Astře to šlo na Thoru ne. I na hodně levných přístrojích typu Ferguson FK 6900 CR, Opticum 4060cx běží vše bez problému. :-/ |
waterford
![]() |
|
![]() |