Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ICE karty

Čekal jsem dnes vyjádření na parabole pana Glisníka, proč nastal tento problém s nefunkčností karet ICE v přijímačích a modulech.Jaké chystají opatření atd.a nic se neděje.Skylink se chová,jako by se nic nedělo a ani se jej to netýkalo..
Pro pana Glásníka a hlavně pro rejpaly,zde na parabole,karty ICE nefungují ani na přijímačích a modulech,které Skylink propaguje,jako certifikované pro příjem s kartou ICE (Topfild 6000CR).Hlavní je,že na krabici to mají velkým písmem červeně vytištěné Irdeto ICE.Na svém eshopu je vesele nabízí.Vždyť,vám nefunguje, ani to co vy osobně doporučujete,pro správnou funkčnost s ICE kartami. :fuming: :fuming: :fuming:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61
Odpověď v diskusním vlákně

Skylink ICE karty

Přesně ta samá hláška,co píše petr86 na ferguson 8900.

mikele
Registrace: 6/2007

RE: Skylink ICE karty

Pánové já se přidám. Mám DigitAllWorld SCI-2100 s UNI čtečkou, originálním červeným EUROCAM Irdeto Cryptoworks, ICE kartou Skylink a co myslíte??? Tma jako v hrobě!!! Přišel jsem o 2500 Kč za modul a kartu a myslel jsem si, že to bude fungovat. Bláhové ani v CI ani v UNI! Pěkně jsem si naběhl!

Dave
Registrace: 3/2005

S toho si nic nedělej ,někdo tu určitě napíše že máme všichni črepy a šroty. Rv

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Najviac problémov majú po ukončení 21dňového dema. Vtedy karty zhasínajú. Na infolinke tvrdia, že 10 dní po registrácii prichádza po dobu 10 dní špeciálny zápis, ktorý vytvorý nejaké sektory. Keď miekto v tom čase nepoužíva stroj, tak to prepískne a už mu po21 dňoch od vloženia karty nenabehne. Tvrdia, že následne je nutné dať kartu na hodinu do certifikovaného stroja a oni pošlu opravný zápis. Ale je to blud, lebo keď sme to na tri krát zopakovali a stále nejaký program nenabehol, tak sme dali kartu do Openu na STV1 a do troch minút nabehlo všetko bez problémov. Na otázku či tento problém nastane aj o mesiac, nevedeli odpovedať. Je veľa zákazníkov, čo si pri kúpe kartu aktivovali a následne šli na dovolenku, alebo cestovali napr. do Angl. ako naši "počerný bratia".

Klasikuš
Registrace: 8/2010

Jak to tady tak čtu, tak budu raději koukat po domech, a když uvidím někde viset parabolu, tak to raději střihnu obloukem...ono totiž dostat na chodníku po palici letícím satelitním přijímaček (vyhozeným třeba ze 7. patra) není žádná sranda :lookaround: :))) :)))

petr86
Registrace: 6/2009

re d2mac

Nechtěl by si to rozvést,čumím do logu jak do bolavé p r d e l e ale nic :fuming:
díky

Slibem nezarmoutíš,ačkoliv ti to nikdo neudělá lépe než já ti to slíbím!!!!

binladin2
Registrace: 10/2007

:laughing:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

lachtan

Bohužel nejsem zaměstnanec Skylink. Jen montér,který se živí instalaci satelitu a antén.

tons
Registrace: 4/2008

A kolik že jsi už nainstaloval satelitu? :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes:

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Aj tak to nechápem najlacnejšie Opticum 4060 cx a jeho kópia Orton,Bigsatatď, takisto skoro rok softvérovo nepodporované openboxy xxx fungujú fachajú šlapú.Preferovaný Topfield mlčí,Showbox,Optibox s mohutnou softvérovou podporou takisto nejde???Sakra tak ako je to možné???

igor74
Registrace: 2/2008

Re:tons

A víš že je řeč o IEC kartě ne o CW! ;P

satmam

@binladin2

Podívej se na druhý bajt hlavičky každé EMM instrukce Skylink ICE a porovnej si to např. s ORF ICE EMM streamem.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

tons

Ještě doplním.
Když jsi jich,tak moc nainstaloval s kartami ICE,tak jistě jsi si musel všimnout,co to dělá cirka po hodině sledování pokud jej nepřepneš?
Jak se ti krásně rozbliká displej a do druhé hodiny se ti přijímač sám od sebe resetne.Toto se opakuje stále častěji.Každou chvíli hláška nejste oprávnění sledovat tento kanál.S kartami standart se procesor v přijímači ani nezahřál a s kartou ICE můžeš na něm skoro smažit vajica.
Pokud to takto bude pokračovat dále,už se nebudou měnit jen kondenzátory na zdrojích,ale začnou odcházet procesory.
:laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

délka trvání zápisů?

...může mi někdo vysvětlit, proč délka trvání zápisů na programy, které jsou "GRATIS" nemá trvání třeba rok nebo i víc. Takto jsou lidé vystaveni nejistotě, zda zápisy přijdou, příliš často.
Je tam nějaký technický problém nebo je to spíš neochota Skylinku vyjí majitelům jejich karet vstříc? (nebo dokonce naschvál?)
Děkuji

udrzba
Registrace: 3/2010

Najskor vďaka "naším necertifikovaným príjimačom" získal operátor prvý milión klientov a predaných kariet. Teraz možno ešte dojde k tomu že si zadotuje nejaký "certifikovaný" príjimač. Možno sa dočkáme aj zásielkového predaja kompletov od operátora. Keď získa druhý milión klientov, tak sa na predajcov uz aj z vysoka vy..... Pretože tie aktivácie Multi balíkov z ktorých bude potom "žiť" už zvládne aj sám bez predajcov, ktorý mu do tej doby poslúžili ako montážna čata a fackovací panák pri dnešných problémoch.

Klasikuš

re all

Je fakt že Skylink mě začíná vytáčet.Dnes jsem si dovalil Humax 5500,kvůli zdroji,3 elity,zenerka a jede dál!!! :)))
Podotýkám t_t ok,ze zvědavosti ice,čtečka ani ranu,origo modul cw TechniCAM s výpadky :bomb: Nová karta ice je jak za korunu p í č a ___Rv .Jsem rozhodnutej,odedneška objednávám cs link i když vím že i tam je nevyhnutelná změna kod.sys!Ale doufám že to lépe odladí :8)

binladin2

TO Satman:No ak si to myslel pre mňa tak viem že je reč o ICE a nie IEC ako si napísal a to čo som napísal o prímačoch to platí pre karty ICE.Ak to nebolo adresované mne tak sorry.

igor74

re d2mac

Jdu na to
R^ Děkuju Ti moooc,
dám vědět :)))

binladin2

Re:igor74

Samozřejmě to nebylo na tebe ale reakce na tons i jsem to tam jasně napsal tak nevím proč jsi to bral osobně?

satmam

A kterák se Skylink vydal na cestu do pérdele...

kacenkin
Registrace: 1/2007

@AlesHavel

druhy bajt EMm instrukcie cize 40 je uplne v pohode pre tuto verziu ice kariet. ORF ma o generaciu starsie karty, je to nieco podobne ako keby si porovnaval ecm stream u DMC s nanom 8060 a ecm stream upc. tiez rozdiel 1 generacie kariet

arioner

@arioner

Není to úplně totéž. Pokud chceš srovnat DMC a UPC, oboje bios v5.65, tak tam je rozdíl v tzv. reliktních datech následujících po nanoins 8060. V jednom streamu jsou, ve druhém ne. Tam to ale problém nedělá. Pokud neuvažujeme případ kombinace nanoins 8060+85XX, která dělá problém conax embedded receiverům s UNI čtečkou.
Situace u Skylinku ICE je odlišná v tom, že tam ten druhý bajt v hlavičce EMM instrukce nemá vůbec vliv na obsah dat instrukce, ale i přesto může způsobit problém, pokud je špatně napsán firmware, který filtruje všechny EMM, které nemají druhý bajt = 0x70h. A jelikož Skylink ICE používá výhradně 0x40h, neprojde pak na kartu ani jedna EMM.
U linuxových boxů je korekce jednoduchá - viz. mgcamd, jinde je to vesměs velký problém.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

Není to úplně totéž. Pokud chceš srovnat DMC a UPC, oboje bios v5.65, tak tam je rozdíl v tzv. reliktních datech následujících po nanoins 8060. SAKRA Tam to ale problém nedělá. Pokud neuvažujeme případ kombinace nanoins 8060+85XX, která dělá problém conax embedded receiverům s UNI čtečkou.To si ako zistil?

igor74

to se může stát jenom u nás, aby zákazníci a prodejci požadovali podporu UNI čteček od dodavatele kódovacího systému nebo provozovatele paketu :laughing: všude jinde by byl na ráně spíš výrobce toho přijímače :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Źiadny problém CS šlape korektne vo všetkých UNI nech si SkyLink pretre oči zobudí sa zo sna a zistí že nieje MONOPOL.Aj tak mu k momentálnemu stavu a predeaju dopomohli iba UNI čítačky,ktoré mali všetci bývalí piráti z digi.Takže by im mal byť vlasne Sky Link vďačný.

igor74
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra