, sekce: Příslušenství |
|
OPENSAT 9900 HDPVRZDRAVIM VSETKYCH!Prosim mohli by ste mi PORADIT?! Od vcerajsku som vlastnikom OPENSAT 9900 HD a prechadzam doma na satelitne vysielanie a koncim s kablovkou. A vzhladom k tomu, ze pred nakupom som sledoval rozne fora vratane tohto potreboval by som radu, nakolko som zistil, ze nie kazdy externy HDD je kompatibilny s konkretnym prijmacom a teda moja otazka je: VIE MI NIEKTO PORADIT AKY EXTERNY HDD JE OVERENY K OPENSAT 9900 HD NA NAHRAVANIE, DAKUJEM |
swina62
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 36 |
|
|
RE: OPENSAT 9900 HDPVRTak to je těžká odpověď na nepoloženou otázku. Možná by bylo vhodné otázku položit prodejci, jistě rád doporučí vhodné uložiště. |
Majkam
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 19 |
|
|
RE: OPENSAT 9900 HDPVRNechapem! Mozno som mimo. Ale ako som vravel venujem sa tejto problematike iba tyzden, ale aj tak dakujem |
swina62
|
|
PATRIOT 64GB Xporter Magnum extreme USB drive 210xserva kamo vitaj u nas,aj ja mam opika9900 uz cca skoro rok,od vianoc.na toto ti pomoze ...TAMI.... byva tu ale tedka asi je v praci,on ma najeky 1TB,ja osobne pouzivam PATRIOT 64GB Xporter Magnum extreme USB drive 210xhttp://ecx.images-amazon.com/images/I/41YWzUf43WL.jpg a nemozem si ho vynachvalit,je rychly a pre moje veci uplne staci co potrebujem nahram si Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 821 |
|
|
RE: OPENSAT 9900 HDPVRhttp://www.hdforum.sk/viewtopic.php?t=149sice pre 9700 ale rozdiel je len v ethernet konektore |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: OPENSAT 9900 HDPVRswina62: A čemu konkrétně nerozumíte? |
Majkam
|
|
RE: OPENSAT 9900 HDPVRa este jedna vec ak budes na disku skladovat divx filmy ako ja je dobre si ic potriedit do podadresarov (ja mam adresare nazvane podla abecedy) satelit ma problem ak v jednom adresary najde 300 dalsich a nezobrazi ich vsetky.problem bol aj s vistou kedy nacitanie disku po pripojeni k pc trvalo dost dlho |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: OPENSAT 9900 HDPVRfuntomas: A můžete ctěné diskutérské obci prozradit, jakým že to záhadným způsobem onen satelit zkoumá obsah adresářů stroje? |
Majkam
|
|
RE: OPENSAT 9900 HDPVRTakže nazdárek, no ja mám tento:http://www.pixmania.sk/sk/sk/5454761/art/iomega/externy-pevny-disk-ego-po.htmlšlape spolahlivo, mám tam nahrytý plný disk bez cca 100 Giga, nahrávam tam avi-čkove filmy, šlape a nájde všetko, len ako hovorí FUNTOMAS, poriadne to treba roztriediť, najlepšie bez mekčeňov a dlžňov aby ti to potom nepísalo "blbiny" v názve filmu, používam aj obyčajný USB kľúč 2 Giga, na ten aj nahrávam a všetko o.k., ale poviem ti nahrávam minimum, čo potrebujem si najdem na nete, teda myslím seriál alebo film.Je to celkom dobrý príjmač, zatím spokojnosť. R^ Hd programy o.k., ja mám na to napojenú toroidnú parabolu, 8 pozícii, spolupráca o.k. R^ ;) A pozdravujem týmto aj wwwe. zdarec kámo, som tu fakt málo rodinné starosti. ale žijem. R^ :laughing: ;) :))) swina62: ak ešte budeš niečo potrebovať ohladom Opena napíš mail: united.sk@zoznam.sk tak zatím. ;) 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
RE: OPENSAT 9900 HDPVRdiky moc hosi!!! |
swina62
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |