![]() |
|
Skylink a ICE II.(II.)tak se píši s názorem a téma uzavřeno...také mám stroje: HD BOX FS 9100 Optibox Koala HD Ariva 100 a 100E Ferguson HF 8900 HDTV a všechny kartičky (cryptoworks) stáří 2-5 let fungují jak mají... PROČ? Protože si kartičku ICE nekoupím a pokud výše uvedené stroje pod kartičkami skylinku nepojedou, prostě mě je skylink vymění a hotovo, poněvadž mě jako klienta satelitní služby vůbec nezajímá, že oni něco mění nebo že zakoupili licenci Irdeto proto, protože jim udělají na českoslovenkých zákaznících pokusné králíky (nikdo jiný v Evropě tento systém nepoužívá-myslím přímo tohoto druhu)ne Irdeto jako takové)) a pochopitelně dostanou podstatnou slevu za vývoj a testy v jejich "laboratořích" - myslím si že má pracovna je daleko objektivnější než jejich "laboratoř" s 94 cm LCD pak ten obraz vypadá jak vypadá)) psáno metaforicky protože skutečně dělají z lidí vyloženě pitomce a svádí to na nějaké diskontní stroje... Proč mašiny v linuxu nemají problém s instrukcemi (stačí 3x ťuknout do klávesnice a hotovo) Klienta vůbec nezajímají nějaké funkce on si prostě koupí stroj s kartičkou zapne a dívá se, pokud mu to nejede, pochopitelně si řeší problém u poskytovatele služby, pokud problém přetrvává vrátí zboží za nefunkční a poohlédne se po službě, která alespoň, když už nic mu pojede... Paraboly nemontuji, stroje neprodávám, ale čas od času řeším problém skylinku proč nejedou stávající cryptoworks kartičky (reset a čekat),nebo vytáhnout z šuplíku modul Alphacrypt a čekat, proč se na kartičku modrá skylink otevírají programy v Irdetu, když je instruovaná v cryptoworksu a takové srandy...proč ne vždyť mě to baví, ale dlouho ne... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Skylink a ICE II.(II.)I keď pravda je asi tá,že mali dať ICE karty neskôr do obehu.Ja si ju zaobstarám až budem vedieť,že pôjde na 100% v niektorom Irdeto CAM module,ale to až v r.2013.Dovtedy si ju nebudem kupovať a budem využívať moju starú dobrú modrú kartičku.A pokiaľ viem Skylink by mal karty meniť tak to už zbytočne neriešte.Pekný deň.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
kostik123Máš pravdu,zde se stahují kalhoty a brod je ještě daleko.Tak nějak,tato situace mně připomíná síření poplašné zprávy.Komu to pomáhá??Tuto otázku je třeba si položit.Tak že klid.Ono nějak bude a když né,tak UPC+DIGI jsou tady! :))) :))) :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Skylink a ICE II.(II.)Na odstraneni problemu se intenzivne pracuje, pokud to dobre pujde tak by mohlo jiz dnes byt vse OK, tedy na CRW prijimacich a modulech.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
kostik123nápodobne tiež nebudem ponáhlať R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Fogovick tomu prvemu bodu: mal som na mysli kompletne setylow-end pristroj, jedna parabola (FE), monoblok, a skylink karta ... cena 135EUR takze ako si napisal v druhom prispevku nespadol som z Marsu, niekto len kvoli krasnym PR cislam dopustil ze sa na trhu objavili low-end shity, a nie ze to robi nervy uzivatelom ale i predajcom... hold, kazdy si robi marketing na svojom piesocku, konkurencia sa uz popalila, a blba nalepka sa velmi tazko meni na lepsie ohodnotenie, takze asi sa i Sky musi popalit, len aby nebolo neskoro ... Sk trh je dost specificky, a ludia si vedia vyberat... Magio parabol pribuda tiez hodne... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
D2MAC-Aleš Havel1.config a 3x ťuknu, teď se směji zase já tobě :laughing:2.skylink Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
vortimondpriteli, ja jsem nikdy nekupoval sat primac cez meritko jestli to umi EMU, nebo prehravat multimedia ... spis jsem si precetl x-clanku co kde jako a za kolika pak si koupil... a kdyz nekdo kupuje cez EMU, tak je mirne receno blbec...vse stoji na tom, ze nekdo nuti lidi kupovat JEDINE pristroje ktere maji certifikat nekoho ... pochopim kdyz nekde dostanu pristroj a kartu, tak jako klidne mi muzou ric, hele mate pristroj od nas, tak ho laskave pouzivejte, a vubec nas nezajima jestli vam to jde ve vasim primaci jenze Sky ve svych VZP nema ani zminku o nutnosti mit licencovany primac, takze mi prijde jako docela good joke, kdyz se nekdo na lince obhajuje nakym certifikovanym pristrojem ... muzete mi tady napsat ledacos, ale tedka todle pisi v pravni rovine, takze pokud VZP bude obsahovat takovouhle klauzulu, pak se muzou ohanet certifikatem a nemluvne o tom, ze licencovane ctecky maji problemy, a to jako ty stroje jsou ze vraj Skylink Ready... at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@BabuiDiskutovat s tebou je podobné jako diskutovat s herym.Je asi 10% pravděpodobnost, že se bavíme o stejném druhu linuxových boxů. Z těch 10% je zase 10% pravděpodobnost, že oba myslíme úpravu toho samého emulátoru. A i kdybychom se sešli se stejnou rodinou boxů a stejným emulátorem, pak existuje tak cca 0,0000000000001% pravděpodobnost, že těmi tvými slavnými třemi ťuky opravíš stejnou funkci, jakou já musím pracně upravovat v binárce. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 966 |
![]() |
|
D2MAC-Aleš Havelnebudu s tebou diskutovat, s tím, že já o voze a ty o kozeHezký den Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
@BabuiSouhlasím, protože bychom se asi nedomluvili.Nápodobně přeji hezký den. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 966 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |