Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink a ICE II.(II.)

tak se píši s názorem a téma uzavřeno...
také mám stroje:
HD BOX FS 9100
Optibox Koala HD
Ariva 100 a 100E
Ferguson HF 8900 HDTV
a všechny kartičky (cryptoworks) stáří 2-5 let fungují jak mají...

PROČ?

Protože si kartičku ICE nekoupím a pokud výše uvedené stroje pod kartičkami skylinku nepojedou, prostě mě je skylink vymění a hotovo, poněvadž mě jako klienta satelitní služby vůbec nezajímá, že oni něco mění nebo že zakoupili licenci Irdeto proto, protože jim udělají na českoslovenkých zákaznících pokusné králíky (nikdo jiný v Evropě tento systém nepoužívá-myslím přímo tohoto druhu)ne Irdeto jako takové)) a pochopitelně dostanou podstatnou slevu za vývoj a testy v jejich "laboratořích" - myslím si že má pracovna je daleko objektivnější než jejich "laboratoř" s 94 cm LCD pak ten obraz vypadá jak vypadá))
psáno metaforicky protože skutečně dělají z lidí vyloženě pitomce a svádí to na nějaké diskontní stroje...
Proč mašiny v linuxu nemají problém s instrukcemi (stačí 3x ťuknout do klávesnice a hotovo)

Klienta vůbec nezajímají nějaké funkce on si prostě koupí stroj s kartičkou zapne a dívá se, pokud mu to nejede, pochopitelně si řeší problém u poskytovatele služby, pokud problém přetrvává vrátí zboží za nefunkční a poohlédne se po službě, která alespoň, když už nic mu pojede...

Paraboly nemontuji, stroje neprodávám, ale čas od času řeším problém skylinku proč nejedou stávající cryptoworks kartičky (reset a čekat),nebo vytáhnout z šuplíku modul Alphacrypt a čekat, proč se na kartičku modrá skylink
otevírají programy v Irdetu, když je instruovaná v cryptoworksu a takové srandy...proč ne vždyť mě to baví, ale dlouho ne...

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink a ICE II.(II.)

I keď pravda je asi tá,že mali dať ICE karty neskôr do obehu.Ja si ju zaobstarám až budem vedieť,že pôjde na 100% v niektorom Irdeto CAM module,ale to až v r.2013.Dovtedy si ju nebudem kupovať a budem využívať moju starú dobrú modrú kartičku.A pokiaľ viem Skylink by mal karty meniť tak to už zbytočne neriešte.Pekný deň.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

kostik123

Máš pravdu,zde se stahují kalhoty a brod je ještě daleko.Tak nějak,tato situace mně připomíná síření poplašné zprávy.Komu to pomáhá??Tuto otázku je třeba si položit.Tak že klid.Ono nějak bude a když né,tak UPC+DIGI jsou tady! :))) :))) :lookaround:

zzaner
Registrace: 9/2006

RE: Skylink a ICE II.(II.)

Na odstraneni problemu se intenzivne pracuje, pokud to dobre pujde tak by mohlo jiz dnes byt vse OK, tedy na CRW prijimacich a modulech.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

kostik123

nápodobne tiež nebudem ponáhlať R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Fogovic

k tomu prvemu bodu: mal som na mysli kompletne sety

low-end pristroj, jedna parabola (FE), monoblok, a skylink karta ... cena 135EUR

takze ako si napisal v druhom prispevku nespadol som z Marsu, niekto len kvoli krasnym PR cislam dopustil ze sa na trhu objavili low-end shity, a nie ze to robi nervy uzivatelom ale i predajcom...

hold, kazdy si robi marketing na svojom piesocku, konkurencia sa uz popalila, a blba nalepka sa velmi tazko meni na lepsie ohodnotenie, takze asi sa i Sky musi popalit, len aby nebolo neskoro ... Sk trh je dost specificky, a ludia si vedia vyberat... Magio parabol pribuda tiez hodne...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

D2MAC-Aleš Havel

1.config a 3x ťuknu, teď se směji zase já tobě :laughing:
2.skylink

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

vortimond

priteli, ja jsem nikdy nekupoval sat primac cez meritko jestli to umi EMU, nebo prehravat multimedia ... spis jsem si precetl x-clanku co kde jako a za kolika pak si koupil... a kdyz nekdo kupuje cez EMU, tak je mirne receno blbec...

vse stoji na tom, ze nekdo nuti lidi kupovat JEDINE pristroje ktere maji certifikat nekoho ... pochopim kdyz nekde dostanu pristroj a kartu, tak jako klidne mi muzou ric, hele mate pristroj od nas, tak ho laskave pouzivejte, a vubec nas nezajima jestli vam to jde ve vasim primaci

jenze Sky ve svych VZP nema ani zminku o nutnosti mit licencovany primac, takze mi prijde jako docela good joke, kdyz se nekdo na lince obhajuje nakym certifikovanym pristrojem ... muzete mi tady napsat ledacos, ale tedka todle pisi v pravni rovine, takze pokud VZP bude obsahovat takovouhle klauzulu, pak se muzou ohanet certifikatem
a nemluvne o tom, ze licencovane ctecky maji problemy, a to jako ty stroje jsou ze vraj Skylink Ready...

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@Babui

Diskutovat s tebou je podobné jako diskutovat s herym.

Je asi 10% pravděpodobnost, že se bavíme o stejném druhu linuxových boxů.
Z těch 10% je zase 10% pravděpodobnost, že oba myslíme úpravu toho samého emulátoru.
A i kdybychom se sešli se stejnou rodinou boxů a stejným emulátorem, pak existuje tak cca 0,0000000000001% pravděpodobnost, že těmi tvými slavnými třemi ťuky opravíš stejnou funkci, jakou já musím pracně upravovat v binárce.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

D2MAC-Aleš Havel

nebudu s tebou diskutovat, s tím, že já o voze a ty o koze
Hezký den

Babui

@Babui

Souhlasím, protože bychom se asi nedomluvili.
Nápodobně přeji hezký den.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra