Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ICE karty - postup

postup řešící problém tak na 90% - po aktivaci karty provést ihned přihlášení na modulu SMIT sw 3.9.11 nebo 3.9.12 (dle 007) nebo v DiZiPi, GoSat,Opti Zebra, Topfield s orig. Irdetem a zkontrolovat, jestli prošly zápisy ve výpisu čtečky nebo přijímače (místo 3 je tam cca 9-10 zápisů).Jde o zapsání všech sektorů.
Kdo má zkušenosti s MASCOM modulem Cryptoworks sw verze 1.19 a 1.20, napište.Jde o obejítí problému, před najítím chyby.Kdo ví víc, podělte se.

RAFI007
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ICE karty - postup

Mám modul Eurocam Irdeto/CW (červený) SW 4.02.006 s údajnými problémy s ICE.
...ať jdou někam i s doporučeními na origoš CW

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

U Opentechu (Zebra,Gosat) muze byt taky problem, tam bude vydan novy FW, protoze v nem nejedou ciste Irdeto karty. Mascom by mel byt bez problemu. Zitra se to bude resit.

Zatim vsechny modre moduly philips, cerveny eurocam kolabuji pri prikazu zaslani vsech EMM na kartu, i kdyz mam vytvoreny sektory, zapise se vzdy jen neco, ted zkouseno, beton tohle nedelalo, ja jsem to na cervenym zkousel v dobe testu a sezral vsechny emm, neco musi byt na uplinku spatne ... vydrte, to bude nejaka blbost ...

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

@martin5

ano tento modul má v niektorých strojoch problémy,niekde pomôže externé preproramovanie na MASCOM cryptoworks

Fogovic
Registrace: 8/2010

@martin5 @RAFI007

Naprosto souhlasím! Mám stejný modul Eurocam Irdeto/CW (červený) SW 4.02.006 na DigitAllWorls SCI 2100 a stále tma jako v hrobě. Buď to budu řešit reklamací karty ICE a nebo tohoto modulu. NEzajímá mě nějaké doporučení a lítání do dalších prodejen. Prostě mě už Skylink přestává pomalu zajímat. Jsem znechucen vyplajzlými 2500 Kč.

Dave
Registrace: 3/2005

vaše reklama SatJelita

tam ta d.....í karta ICE funguje jak? to tam budem hned cpát Smita?

netace
Registrace: 12/2008

@netace

no cerveny irdeto/cw ma problem aj sam zo sebou. v poslednom case nerobim nic ine ako prerabky na cryptoblok a ver mi alebo never kopec prijimacov ma s nim problem a to je v nom pouzivana priatelska 3v47 karticka.. taky vantáge mantáge odpíše tento modul po 2 tyzdnoch - total, dead - ani sa nehlasi v citacke..
kde su stare dobre casy s modrymi prillips SCM zelezami

Fogovic

re :

Mě se osvědčily ty bílo fialové moduly od Mascomu,sice jsou dražší,ale i s ICE jsou v pohodě.Pak jsou ještě dlouhodobě dobré moduly Technisat.Jo a od kdy stojí karta 2500kč?Doporučená cena je 1999,-kč a 2199kč.Někdo už mě hlásil,že viděl karty série 03436..za více,než dva tisíce..

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

nne zapisy idu cca do 2min na stv1 R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

ICE karty

Když to tak pozoruji tak těma ICE kartami si Skylink n ----l do bot a zvýhodnil konkurenci Určitě si dnes člověk raději koupí CSlink než Skylink, protože kartu CSlink mu přečte každá UNIčtečka. Mám 2 karty Skylinku CW a děsím se, že je někdy budou měnit :-/

shiraz
Registrace: 8/2008

A znáte nějaký modul který obslouží 2 tunery naráz? Nebo budou dvojtunerové přijímače u Skylinku k ničemu?

visper
Registrace: 5/2008

...ja mám tiež modul Eurocam Irdeto/CW (červený) SW 4.02.006 a modul má problém aj so starou T&T 285... kartou ,po prepnutí na iný program píše kodovaný kanál nabieha po 4 sec. Príjmač Opticum 7700HD /Ferguson 8800HD/ ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

@shiraz

klidne si kupuj cslink, a na viasaty si cum cez susedove okno naproti, alebo sa k nemu rovno prestahuj po novom roku ked shital pujde do kytek

Fogovic

Mám 4 karty Skylink Cryptoworks a děsím se vypnutí CW neboť to mám je v Eurocam Irdeto/CW (červený) SW 4.02.006, 2x Topsield 6000cr a Technisat MS4S - CC a snad se všemi je problém s novíma kartama ICE

DELETOR
Registrace: 7/2008

Karty sa dajú vymeniť ......... u suseda. :laughing:

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Pánové!Toto bude aktuální až za 2 roky(alespoň u mne),tak že uvidíme.Pokud bude chtít providér ode mne penízetak mně to musí jít,pokud nepujde,pujdu k jinému.Takto ale uvažuje většina populace.Máte se na co těšit.A ať se daří. R^ :) :)

zzaner
Registrace: 9/2006

skylink - irdeto

kaslem na irdeto kazdemu pcham do citacky cslink nemam cas riesit neschopnost zo strany skylinku ...!!! a zakaznika to nezaujma!!! osobne mam overene len stare original openboxi ziadny problem ani po kritickom 20dni!! :fuming: :fuming: :fuming:

WADER
Registrace: 12/2009

@WADER

to je slovo predajcu ?? no lutujem tvojich zakaznikov co chcu viasaty, alebo HD programy

arioner

ty problemy to by se dalo treba jeste pochopit ale to ze SKYLINK nevyda na webu ani zminku ze maj nejaky problemy a infolinka lze jak tiskne a info tady podava James Bond tak to je u mne humus ale jsme v Ceske republice takze pohoda:-) hlavne platte a mozna neco dostanete

tanabe
Registrace: 7/2010

a s cim mas konkretne problem ?, ci len sa pridavas k stadu predajcom oklamanych uzivatelov ?

Fogovic

RE:ICE karty-postup

Na hlavní stránce Paraboly.cz je již vyjádření fy.Skylink k problémům s ICE kartamy.Je fakt že občas taky mívám problémy s běžnou bílou CryptoWorks kartou.Občas se stane že se mi objevý u kodováného programu který sleduji že program je kodován potom musím vytáhnout modul nebo restartovat přijímač.Modul červenej Eurocam,TF 7700hsci.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

je mozne,ze momentalne idu zdvojene ins ? alebo vidim dvojmo ? kua, co tam zas spekuluju ?

grantec
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra