Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

DiZiPiA DS4H-35IRS

Máte někdo nebo jste testoval tento přijímač? Jede vpohodě Skylink ICE karta? Dá se doporučit?

Díky!

Nick1612
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DiZiPiA DS4H-35IRS

Karta jede bez problému.Má doporučení Skylinku a Irdeto čtečku.Akorát u DO se mi nelíbí zdvih tlačítek.

Sekyra
Registrace: 1/2004

haha

neviem no netreba riskovať, dizipia krachuje

oli
Registrace: 10/2006

dizipia nekrachuje, to je zas nějakej výmysl. kdyby krachovala, tak by o tom něco bylo na týhle stránce:
http://dizipia.com

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@vortimond

a ty si myslis ze oni napisu na tom webe: prepacte,ale ideme do krachu,robte si s tymu srotmi dalej co chcete? :) Raz na ten uz web prides a uz sa nebude dat zobrazit,potom uvides ze oli mal pravdu ;)

mercedes77
Registrace: 1/2006

R^ asi tak , ty keby si sa chytal poslednej slamky ako ony určite by si si dal na veb že krachuješ. Vobec nerobia žiadnu podporu na prijímače ktore vyrobili doteraz. Snažia sa chytiť novu klientelu, no každy kto ich pozna dava od nich ruky preč

oli

a máš nějakej zdroj? nebo jenom tak plácáš?

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@oli

no ja ich nepoznam, skus mne ako laikovi popisat nejake ich prijimace a co v nich nechodi.
alebo je to len JPP - jedna pani povedala ?

Fogovic
Registrace: 8/2010

To bude mať aky zmysel? napíšem ti ich a čo ked ich mám z google? Jednoducho spýtaj sa tých čo s nimi už robili aku maju teraz podporu na prijímače

oli

to iste sa da povedat aj o humaxe 5500, humaxe cr fox, alebo posledných radách humax 2 všakže ?
Emtech je na tom tak isto a jeho nasledovnik homecast jak by dal ..
mas poo ruke snad nejaky iny box s original cw citackou kde podpora pretrvava mimo obdobie predaja oneho modelu ?

Fogovic
Registrace: 8/2010

ona nekrachuje,ona uz zkrachovala,takze si to uzijte

maly mike
Registrace: 5/2006

Tak jak to je s tím krachem, Skylink certifikuje jejich přijímač, stránky stále fungují.......?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

DiZiPiA DS4H-35IRS

Mám tento sat.cca1rok.Je to můj čvrtý sat.Koupil jsem ho pro jeho přijatelnou cenu a PVR na FLEŠKU. Mohl mít jednoduší obsluhu!Ale ovládám s ním rotor(D.1.2)nahrávám na fleš.Za ty prachy co víc chtít!Klidně ho kupte.(mám kartu irdeto)

kagar203
Registrace: 6/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra